Kundenbewertung

Seit dem Start im Jahr 2007 hat TM Chiptuning viele zufriedene Kunden gehabt, und wir würden uns freuen, wenn Sie uns weiterhin über Ihre Erfahrungen berichten würden. Fühlen Sie sich frei, etwas in unseren Review unten zu schreiben.

Dieser Beitrag hat 462 Kommentare

 1. Mats Karlsson

  Jag är mycket nöjd med min optimering 2,3 Fiat 2013 Husbilen blev mycket mer körvänlig inte så trött och mycket mindre tjuvstopp vid start lägre snittförbrukning 0,95 tidigare 1,15 snitt på en säsong, TMC ger ett mycket bra jobb och stort förtroende och mångårigt kunnande.Detta är tredje bilen jag optimerar.

 2. Ivan

  ECO trimmade min Passat B7.
  Riktigt proffsig och riktigt trevlig.
  Riktigt grymt Thomas! Bäst i branschen!
  Tack ska du ha!

 3. Ticco

  Så fort jag hade rullat in bilen i verkstaden första gången visste jag att jag kommit rätt. Perfektionismen och renligheten i verkstaden talade för sig själv. Att sedan Thomas är en av dom främsta i landet när det kommer till motoroptimering gör inte saken sämre. Alltid lika professionellt och trevligt bemötande, man kan nästan tro att mannen aldrig har några dåliga dagar.
  Mannen, myten, legenden… „Tysken“
  I dag finns det för många ungdomar med datorer som optimerar bilar och har absolut ingen aning av vad dom gör. Skulle aldrig våga lämna in min bil till någon sådan firma.
  På TMC finns inte bara kunskap utan även många års erfarenhet!
  Kommer aldrig optimera mina bilar i någon annan firma!

  /Ticco

 4. Johnny

  Vill tacka för en extremt prisvärd chippning, min Smart 4-2 -02 blev som en ny bil efteråt. Mycket mjukare växlingar och ordentligt "tryck i ryggen"! :-):-):-):-):-)

 5. Jannis

  hejsan! fått min bil trimmad och är väldigt nöjd med det, märker en helt del i 3-4e växel. kommer stoppas i mer kul också. haj! :-):-):-):-):-)

 6. Samuel

  Fick min Audi 90 20V chippad för ett par veckor sedan och jag kan bara säga att jag är mycket nöjd med hur bilen går nu! Framförallt är jag nöjd med servicen jag fick när jag chippade bilen! Rekommenderas varmt! :-):-):-):-):-)

 7. Kofångar-Lasse

  26 dagar med "nya" bilen och fortfarande mycket nöjd =D> Kan varmt rekommendera tvehågsna ! Prisvärd resultatförbättring och God kundservice 😀 :-):-):-):-):-)

 8. MIKAEL W.

  😀 EN VECKA NU MED CHIPET OCH NY TURBO MYCKET NÖJD VÅGAR INTE ENS TRYCKA GASEN I BOTTEN BILEN FLYGER FRAM OCH GÅR LOSS ÖVER 100 KM TORRT VÄGLAG HELT JÄVLIGT TACK MICKE :-):-):-):-):-)

 9. Christer

  Min 2002 Alfa Romeo 156 Sportwagon 1.9 JTD 116 PS 275 NM ble chiptunet hos T.M.C. på en lørdag og ble en helt annen bil på bare 2 timer. Nå yter den 149 PS og 335 NM. Turboen slår også tidligere inn, hvilket er med på å gjøre kjøringen mer behagelig. T.M.C. yter også meget bra service, og jeg fikk lov til å testkjøre bilen før jobben ble ansett som fullført. Aldri før har jeg merket en så umiddelbar forskjell før/etter tuning. En stor takk til T.M.C.! Smilet mitt ble bare bredere og bredere på landeveien hjem fra Stenungsund til Oslo, jeg kunne ligge i 5. giret hele tiden uansett hvor bratte bakkene var. En ekte milsluker. Hvis du bor i Norge og vurderer å chiptune bilen din, er du velkommen til å sende meg en mail med dine spørsmål. :-):-):-):-):-)

 10. JanOve

  Har för några dagar sedan chippat min BMW 525. bilen går nu mycket bättre har ett jämnare vrid på 2:an 3:an & 4:ans växel komforten blev helt annurlunda Å så är det kul att kunna gasa på lite mer & känna att det stampar på trotts att jag inte har Turbo. så för er som är tveksamma till att det inta ska bli någon skillnad för att man inte har Turbo kan lungt chippa. effercten blir inte lika stor som en Turbo matad bil, men man känner stor skillad på bilen i sig. /// Janne =D> :-):-):-):-):-)

 11. Hootan

  Hej ville bara säga att det var det bästa pengarna som jag har lagt ut detta året. Tack så hemskt mycket T.M.C mvh Hootan/mycket nöjd kund =D> :-):-):-):-):-)

 12. gti turbo

  hejjsa tack för att du chippat bilen kunde inte bli gladare.den går bättre och det känns som en häst spark när man gasar. bästa investeringen nånsin…MVH david =D> :-):-):-):-):-)

 13. Zlatan S.

  Man tackar och bugar hjärtligt!En Mercedes Benz E220 -05 CDI blev tillfixad! Först var jag skitskraj att göra ngt med bilen då värdet trots allt ligger väldigt högt! Efter att fått denna mycket respektabla höga service från TM-chiptuning visste jag att killarna kan sina grejer! Tog en weekend med kärringen i Fredags ner igenom och passa på att testa bilen 250knyck sen började det tuta i sätet bredvid Boo hoo! Trots allt man vill ju inte bryta mot våra hastighetslagar =D> DÄR AV AUTOBAHN I Dancing LUVE U! JAG KAN MED STOR REKOMENDATION SÄGA ATT TM-CHIPTUNING KAN SINA GREJER Rekomenderas varmt till ALLA!!! :-):-):-):-):-)

 14. Christer Ädel

  Chippade min dotters Audi A3 1,8TS. När hon tog över bilen senare på dan ringde hon mig och frågade vad jag gjort med bilen! "Tvättat den sa jag" men hon sa att jag måste gjort nåt annat för den går som ett skållat troll. Fick otroligt proffsig service och råd om vad som måste göras med bilen för att den skallgå bättre. Trasig Luftflödesmätare och felaktigt sportfilter Monterat. Veckan efter denna chipning så lämnade jag in min V70NT5 min yngsta dotter tog denna på provtur tre dagar efter har inte sett bilen sen dess (3veckor) Men hon säger att den går otroligt bra jämför med V40 T4 hon körde innan och som jag dras med nu. Skall lämna in denna o cippa den snart. det är det bästa som hänt bilarna. Pengarna tillbaka på kort tid. Hoppas bara körkortet stannar kvar, det är svårt att inte gasa.:D :-):-):-):-):-)

 15. Nille del Mar

  Tack så mycket för chippningen. Väldigt nöjd och kan varmt rekomendera detta. Chippade en Audi A4 1,8T. Oerhörd skillnad. Tackar :-):-):-):-):-)

 16. Danne

  Hej! Chippade min BMW 518i gjorde skillnad i accelerationen från botten o upp men mest skillnad i bensinförbrukning o kraft Dancing Tack så jätte mycke! :-):-):-):-):-)

 17. Jocke

  Tja! Har chippat min -96:ans BMW 328i Touring idag i Örebro. Det blev en skaplig skillnad, framför allt jämnare vrid och mer kraft vid omkörningar på femmans växel. Och hur många är det som kan åka inne i stan på femte växeln ner till 25km/h och bara trampa på gasen útan protester? En trevlig bil blev ännu trevligare…. Tack för hjälpen. :-):-):-):-):-)

 18. Johnny - HedinBil

  Vi va tre grabbar som åkte samtidigt och frilöste våra smart fortow´s Min märktes det mest på som har 700cc men vi är alla tre väldigt nöjda med resultaten och märker att den blir bättre & bättre för varje dag som den anpassar sig till den nya hjärnan… Med varma rekomendationer.. John , Johan & Niklas – Hedin Bil AB :-):-):-):-):-)

 19. Maher

  HEJ CHIPPADE MIN AUDI A4 1,8T 02 DET BLEV EN GRYM SKILNAD JAG REKOMENDERAR DETTA,,, :-):-):-):-):-)

 20. Anders

  Hej! Chippade min Volvo V40 T4 i Malmö, och det blev stor skilnad, mer hästar och mer vrid, kan rekomendera TMC till dom som vill ha en lite roligare bil 🙂 Mvh Anders :-):-):-):-):-)

 21. Mikael

  Hej! Det har nu gått ca 5 veckor sedan jag chippade min Audi TTQ 225. Jag är mycket nöjd med resultatet, mycket bättre prestanda över hela registret, nu dör inte effekten vid 5500 varv utan drar vidare ända tills varvtalsstoppet tar vid. Jag kan mycket varmt rekomendera T.M.C. Mikael :-):-):-):-):-)

 22. Calibra Turbo

  Hej Vill bara säga tack till T.M.C för att ni chippade min Calibra Turbo. Bilen går underbart bra nu och hörs mycket bättre i motorn. Jag kan varmt rekomendera detta till alla. MVH Simon :-):-):-):-):-)

 23. Mads Damgaard

  Jeg chippede min Volvo S60 T5 i Malmö. Det gjorde en stor forskel både i acceleration og top, men meget overraskende også i benzinøkonomi. Jeg ligger nu omkring 10% lavere i forbrug ved normal kørsel. Kan varmt rekommendere TMC :-):-):-):-):-)

 24. Kjelle

  Hej ! Jag chippade min Golf GTI 1,8T'00 i Stockholm och vill bara säga att jag är mycket nöjd med resultatet, mer hästar och mer vrid över hela varvtalsregistret. Otrolig skillnad. Det känns som man fått en helt ny mycket roligare bil. Jag kan varmt rekommendera T.M.C. :-):-):-):-):-)

 25. Charlie

  Hej hallåj 🙂 Chipade min Smart 4-2a för någon vecka sedan och är sååå nöjd 🙂 Rekommenderas väl massa ++++++ till TM Chiptuning :-):-):-):-):-)

 26. HerrBill

  Det märks verkligen skillnad när man nu fått bilen justerad! Jag fick min V40 T4 chippad den 4/1. Det var en massa arbete med att lossa, skrapa, flasha och löda tillbaka chippet. Men priset och resultatet är imponerande =D> Jag tackar så hjärtligt :-):-):-):-):-)

 27. Kofångar-Lasse

  67 dagar med "nya" bilen och fortfarande mycket nöjd. Kan varmt rekommendera tvehågsna ! Dock, – se upp i halt väglag ! "Släppet" kommer som ett pistolskott. Prisvärd resultatförbättring och God kundservice :-):-):-):-):-)

 28. Uffe Andersson

  tjena jag chipade min seat leon 4wd turbo från180hk-220hk det märks bra skilnad på bilen nu.fick åka till örebro från järvsö men det va värt varje peng mycket braa priser och kompitens =D> tackar T.M.C för jobbet me min bil/uffe :-):-):-):-):-)

 29. Åke Löfgren

  Chippade min Audi A8 3.3tdi nu i januari. det visade sig att bilen redan var chippad fast det var dåligt gjort. Thomas programerade om bilen och nu är den fantastisk att köra. Det finns mer kraft och det kommer jämt över hela registret. Bra service och vänligt bemötande. Rekommenderas varmt. Åke :-):-):-):-):-)

 30. Anders

  Chippade min BMW 316i som jag tidigare bytt kamaxel till racekam och satt på raceluftfilter och -avgas. Men, det var först när Tomas chippat om den som den började visa vad den kan… nu är den riktigt pigg och det finns kraft som inte fanns tidigare på höga varv. Mycket nöjd, med andra ord!!! Anders =D> :-):-):-):-):-)

 31. mattias_gbg

  hej! jag cippade min wv passat 1.8 turbo igår,jag är MYCKET NÖJD MED DETTA!!! ETT STORT TACK TILL TOHMAS OCH TMC. :-):-):-):-):-)

 32. Thomas

  Jag är mycket nöjd med TMC och Tomas proffesionella arbetssätt tänk om alla kunde vara så =D> . Jag chippade min Opel Astra 2.0DI nu är det fart i Dieseln :-):-):-):-):-)

 33. Riche

  Kanonresultat på min Audi A6:a! Vilken skillnad! Nu ska jag bara byta filter o få dit dumpventilen oxå så :-):-):-):-):-)

 34. Chrille

  Hej! Chippade både en Audi A3 1.8Ts & en Golf GTi Mk4 den 22/2 i Kalmar och dom går mycket bra det lilla jag hunnit testa, Väntar bara på att snön ska försvinna nu så jag kan ut och testa riktigt. Ett stort tack till Thomas , snabbt jobbat och ett trevilgt tillmötesgående. :-):-):-):-):-)

 35. Ronnie

  Chippade idag min Vw Polo 1.6i hos Thomas i Stenungssund. Blev väldigt nöjd på hemfärden till Jönköping, en jättestor skillnad på acceleration och vridmoment i upförslut. Tack för ett kanon jobb, rekommenderas starkt! Ronnie 🙂 :-):-):-):-):-)

 36. Jocke

  Var i Kalmar den 22/2 med min Passat 1,8T….Kan bara säga att de blir en enorm skillnad på bil Dancing synd bara att min bil strulade men Thomas kom med bra råd och förslag så jag kan bara Rekomendera TMC….de e helt enkelt skit bra 🙂 på återseende Jocke Oskarshamn :-):-):-):-):-)

 37. Andrej

  Den 22/2 blev min bil som ny igen VOLVO S80 T6. Tomas hade bra service fast man fick vänta i 2,5 timme p.g.a att Volvo T6 var speciella. Rekomenderar verkligen TCM för andra! För att både bra pris och bra service. Mycket godkända! =D> :-):-):-):-):-)

 38. Cupra Patte

  Fick min seat ibiza cupra chippad för ca 2 veckor sedan. Först blev jag orolig för att bilen redan var chippad och styrboxen hade pajat [-o< . Men thomas och daniel gick upp och fixade problemet och gav mig tips om att min stereos slutsteg kunde brinna upp om jag inte åtgärdade en grej. Vill bara säga tack till er på T.M.C för ett proffisionelt bemötande. :-):-):-):-):-)

 39. Anders Jönsson

  Tjena Jag har en volvo 855T5 2,0Turbo. Den är inte så vanlig så det är lite knepigt att hitta chip till hyfsat pris. Då sprang jag på Thomas annons på blocket. Det var tur. Är jätte nöjd med både Thomas och chippet. Tack så mycket. kan verkligen rekomendera T.M.C. Tack än en gång :-):-):-):-):-)

 40. Stefan Lindh

  Tjenare Kan bara rekommndera denna firma Thomas är grym Kom dit med min Passat 1,8T och har alltid tyckt den var slö,när thomas hade monterat chippet gick den mkt sämre och vi fattade inte varför men han kollade upp den o hittade 7st felkoder Efter lite letande så var det luftmasse mätaren som var kass och vi kopplade ur den Säger bara vilken bil det blev!! Från en tråkig gubb bil till en suverän bil Tack Thomas för hjälpen Rekommenderas varmt =D> :-):-):-):-):-)

 41. Glenn Olausson

  Hejsan Jag chippade min Volvo S60 T5 i feb. har inte hunnit testa så mycket efter som det å små halt än, men jäklar va pigg han blev efter trimmet Dancing Rekomenderar starkt T.M.C Mvh Glenn :-):-):-):-):-)

 42. Sebastian

  Chippade min C70 T5:a hos Thomas i Stenugnsund, säger bara en sak, killen vet vad han sysslar med, från en okej volvo till en grym räcer altså. Både vrid och bensinförbrukningen sjönk. D va värt varenda krona och tvekar inte en sekund me o chippa mina andra bilar hos honom, rekomenderar starkt TMC. :-):-):-):-):-)

 43. Jarly

  Hej! Chippade min Audi A3 1,8T hos Charlie (och Thomas) i Eskilstuna i torsdags 8/3. Är helnöjd än så länge :-):-):-):-):-)

 44. Ronny Gustavsson

  Jag vill ge Tomas en eloge för otroligt trevligt bemötande samt att han hjälpte mig att pigga upp min BMW 520IA Touring. Bilen är väl inget krutpaket precis men den blev bra mycket trevligare med denna programvara och dessutom sjönk bränsleförbrukningen en hel del. Vänliga hälsningar Ronny Gustavsson KLOCKOR.NU :-):-):-):-):-)

 45. Joakim

  Beställde ett chip och montera i min BMW 325i. Hade mätt tidigare 0-100km/h och gjorde då 7,1s efter så gjorde bilen 0-100km/h på 6,3s =D> tyvärr höll inte växellådan utan håller nu på och byter denna d'oh! Den hade ju rasat ändå då den inte va direkt bra innan. Kan säga att det gjorde otroligt mycket och rekommenderar detta chip! :-):-):-):-):-)

 46. Linus

  Vad kul det är att köra bilen nu när Thomas fick en timme för den. Thomas kom med många bra råd som skall fixas. så allt är perfekt Linus "Audi A4" :-):-):-):-):-)

 47. Linus

  Måste tacka Thomas för att min bil har nått helt nya dimensioner. Drool Han gav även mycket bra tips och råd om vad som behöver ändras m.v.h Linus Kalmar :-):-):-):-):-)

 48. Jiar Mawlod

  Chippade min bmw 316i e30 idag 29/3 tack så jätte mycket Thomas..tanka med shell v-power med den går som bara den nu hehe mycket roligare bil o köra stor skylnad faktist.. rekomenderar T.M.C. Tack än en gång =D&gt :-):-):-):-):-)

 49. Palle

  Skrattade hela vägen hem till västerås när jag chippat min passat, det blev kanon. Tack för bra service!!!!! // Palle :-):-):-):-):-)

 50. Daniel

  TJA! vill bara saja att jag e jättenöjd med resultatet. Har en Audi TT 180hk och efter chipningen så går den som fan, antispin går in när man lägger in 3:ans växel vid gas… rekomenderas starkt! =D> :-):-):-):-):-)

 51. Edwin Andersson

  Jag lämnade min Audi TT 225Q till Thomas i Stenungsund, själva proceduren gick väldigt smärtfritt och Thomas var ett riktigt proffs. Nu går bilen riktigt bra, gjorde mer skillnad än jag hade trott. Kan rekomendera Thomas varmt, helt klart det mest prisvärda chipet. :-):-):-):-):-)

 52. Danne

  Flashade min Cooper S inför byte till annan pulley. Märker att den har blivit lite kvickare men den stora skillnaden blir vid byte till den andra pullyn tillsammans med programvaran. "hoppas jag" [-o< , Återkommer när bytet är gjort. Bra bemötande från Thomas snabbt utfört. :-):-):-):-):-)

 53. Andy

  Tak til Thomas for at chip min bil i Hvidore, det virker bare 😀 :-):-):-):-):-)

 54. Sven

  Ett stort TACK till Thomas för chippning av min S70 den 3/4 i Malmö. Blev en helt ny bil. :-):-):-):-):-)

 55. Marcus

  Chippade min Golf fyra gti idag o allt gick smidigt o bra.. o prisvärt är de.. så detta chip är inget o tveka på ska säga detta till mina kompisar.. tack till Thomas. :-):-):-):-):-)

 56. Mathias

  Jag var i Malmö den 4/4 och fick min Golf VR6:a Chippad. Jag säger bara "Tack". Thomas kan verkeligen sin sak. Jag är helnöjd. Tack "Tiaz" :-):-):-):-):-)

 57. Marcus

  var o chippade min Golf fyra gti den 4/4 i malmö.. o den gick helt klart bättre.. skatade halva vägen hem.. tack till thomas.. :-):-):-):-):-)

 58. Anders Halse

  Var i Malmö och fick mina bilar chippade, en Saab 9-5 och en MG MGF. Saben går som om Hin vore i den lite hög tomgång, men vem bryr sig. MG:n blev superb, drar jämnt och grannt i alla växlar och känns som den sportbil den är. Stort tack till Thomas för ett super jobb rekomenderar dig varmt. Anders & Zanna :-):-):-):-):-)

 59. Nicklas

  Var och chippade min Audi Rs4 hos charlie i Eskilstuna! Blev riktigt nöjd med bilen,den går mycket bättre och mycket roligare. Tackar! :-):-):-):-):-)

 60. Sven Pehrsson

  Hej och tack Thomas. Fick chippat min S70 Turbo i Malmö 3/4-07. Blev som en ny bil.Går utå bara f….n Sven :-):-):-):-):-)

 61. Andreas

  Trimamde min pegga 206. Nu kan jag inte låta bli att varva och dra ifrån när tillfälle ges. Ett nöje att köra! Tack Thomas och Charlie. :-):-):-):-):-)

 62. Toni

  Var i Malmö 3/4 och chippade min Vw passat 1.8 T. Det blev en helt annan bil vilket drag. Stort tack till Tomas för bra jobb och trevlig bemötande. =D> :-):-):-):-):-)

 63. Aron

  Fick min Leon chippad av Thomas i Örebro 29/3. En felsökning visade att magnetventilen var dålig, men en ny hjälpte inte. Åkte till E-tuna 12/4 och lät Charlie kolla + nolla felkoden. Läckage mellan turbo & ic:n, sa han. Nu har jag hittat felet, en slangklämma till IC:n satt snett & löst. Så nu går det utav bara h-e!! Inga problem att få hjälp som sagt, så jag kan bara rekommendera Thomas & Charlie!!!! :-):-):-):-):-)

 64. ilyas keten

  hej… jeg fik min passat 1.8t chippet i kolding 15/4. Den er blevet hidsig i trækket, så jeg takker tm-chiptuning og jeg kan stærkt anbefale jer andre… :-):-):-):-):-

 65. Charlie

  Helv… säger jag bara! Vi fick vår Audi chippad idag och satan vilken skillnad det är på den! Pigg som attan och den bara går o går även på höga varv! Fick åka ut på motorvägen och testa direkt, tur inte polisen var där Tusen tack till Thomas! Servicen var uutmärkt och bättre bemötande kan man verkligen inte få! Mvh En extremt nöjd kund! :-):-):-):-):-)

 66. Vlado

  Fick min Audi S6 chippad hos Charlie i Eskilstuna.Helt suverän Service!!!!! Rekomenderas!!!! :-):-):-):-):-)

 67. Charlie

  Chippade min Passat 1,8T-03 hos Charlie i Eskilstuna. Det blev som en helt ny bil,verkligen helnöjd och dessutom riktigt bra pris. Rekomenderar varmt T.M.C Christian :-):-):-):-):-)

 68. Daniel

  Audi a4 1.8t -98 Var i malmö förra sommaren på en av Thomas träffar och fick bilen chippad på plats, Bilen går och har gått som en dröm hela denna tiden (16.500mil, ca 3500mil med chip). Bilen blev som besatt efter chippning. En vän utmanade mig i ett race, har en likadan bil som min egen, samma årsmodell m.m fast han har chip och avgassystem från BSR, jag förnedrarde honom totalt, Angel Yttehrst intressant med tanke på det högre priset bsr håller och alla referenser man läst. + Bilen blev snålare när man kör normalt. Omkörningar utan att växla ner . Och såklart det Härliga turbo ljud som man ö.h.t ej hörde innan chip. – Bilen blev för mig dyrare i drift eftersom jag inte kan köra normalt längre :-" Kan inte göra annat än att rekomendera Thomas och hans produkter, Bra support vid frågor, bra service och trevligt bemötande. :-):-):-):-):-)

 69. Valter

  17/4 blev min VW Passat 1.8T/Tiptronic uppladdad med en ny program vara från Thomas och nu går det som en raket. Nästa steg är att byta till en annan magnetventil för laddtrycket. Jag återkommer med reservdels nr så ni andra övriga som kör bilar från Volkswagen koncernen kan få ut en del extra till från era turbo maskiner. Annars kan jag bara rekommendera Thomas för ett bra jobb, proffsigt och kundvänligt! //Leveranschefen för VW malmö/kabingatan :-):-):-):-):-)

 70. Roger

  Var nere i e-tuna i dag och chippade min 1,8t passat, kan bara säga att charli är grym på det han håller på med,bilen går som en skållad råtta många++++++ =D> =D> =D> :-):-):-):-):-)

 71. Stig

  Thomas kopplade in sin dator på min Audi A4 1.8t, efter detta går den kanonbra, kontrollerad kraft och vrid, även segdragningen är mycket bättre. Rekommenderas starkt! :-):-):-):-):-)

 72. Janne Wiberg

  Chippade mina Audi A4 2.6 hos Thomas i Stenungsund den 19/4 Fick ett helschysst och trevligt bemötande, ett proffsigt utfört arbete och ett kanonresultat! Risken är väl bara att dett kommer att gå åt mera soppa bara för att det blev så jäkla skoj att gasa på ordentligt igen! :-):-):-):-):-)

 73. STEFAN NILSSON

  BLEV IDAG 40 HKR MER POWER I MIN S70 GLT. PRISVÄRT ABSOLUT.STOCKHOLM 07-04-25 :-):-):-):-):-)

 74. Georgios

  Oao! =D> När ingen annan kunde kunde Thomas! Jag var på ITS FUN, men de kunde tyvärr inte hjälpa mig att trimma min Renault Laguna 2.0 Turbo 163 hästar. Nu har jag fått 45 hästar till och bilen går jättebra. Jag kan verkligen rekommendera T.M.C. Trevliga, kunniga och ger bra pris. Boo hoo! :-):-):-):-):-)

 75. Patrick

  fick min passat 1,8 t chippad 17/4 vilken bil jag fick Har en GTI -05 som knappt hänger med får nog öka hästarna på den ock.ha ha TACK FÖR KRAFTEN FÖR EN RIMLIG PENG :-):-):-):-):-)

 76. Dan

  Hej alla Fick min Audi A4 1.9 Tdi 00:a chippad 30/4. Kanon servie. Thomas kämde in mig på sitt redan späckade schema då jag ringde samma dag och vipps så hade jag 30hk och masssor med Vrid. Totalt 145 hk och 355 nm STOOOOR skillnad mot tidigare, e skitnöjd ! 🙂 :-):-):-):-):-)

 77. Robban

  25/4 fick jag min A6a 1,8tq chippad av Thomas. Mycket trevligare bil blev det och helt klart värt pengarna. Trevligt bemötande, TMC Rekomenderas Dancing MVH Robban :-):-):-):-):-)

 78. Johannes

  v
  Audi A4 1,8T -02 150hk/220Nm Hade tittat runt ganska länge på olika firmor med osäkerhet innan jag bestämde mig. Min lilla bäbis hade aldrig körts hårt tidigare. Hur som helst hade jag för bra grep kontra effekt så jag var tvungen att göra något. Jag gick på REKOMENDATION av mina kompisar och valde T.M.C. – Helt rätt! Tid för "operation" fick jag redan dagen efter telefonsamtalet!!! I ärlighetens namn var jag mäkta nervös när jag stannade bilen utanför Butiken… Men Charlie svarade snällt och informativt på alla mina frågor (ser att andra oxå skrivit om bra kundrelation och jag kan bara styrka det) och jag kunde inte så mycket annat än att förlita mig till Charlies kunskap – OCH JAG GJORDE RÄTT!!! HEL***E Vilken bil jag fick, sanslöst! 198hk/295Nm mot orgilnal på under 2 timmar är imponerande! Och det ordet sammanfattar väl min upplevelse på T.M.C. Chiptuninjg Eskilstuna. TACK CHARLIE! + Bra service, God kundrelation, Stor kunskap, Mycket hästar till billig peng. – (efter trimning) För mycket poliser, Hastighetsbegränsningar, fartgupp :-):-):-):-):-)

 79. Jari

  Hejsan Jag fick min M-B 170 cdi chippad, oj då vilken fart det blev i min lilla A klass,29 nya diesel hästar. tackar Tomas och Charli. :-):-):-):-):-)

 80. Bosse

  XC V70 D5 GÅR KANON TACK CHALLE :-):-):-):-):-)

 81. Samuel A

  Har en passat 1.8t som T.M.C Eskilstuna chippade. Vad ska man skriva?? chippa chippa chippa, har inte stannat bilen än 😛 vilken skillnad, billigare är det inte, men man kan inte ha roligare för den pengen Angel Tack.. :-):-):-):-):-)

 82. Dario

  Chippade min Skoda Octavia Rs idag och har bara bra saker att säga om dom,bra bemötande,bra programvara,trevlig personal och väldigt hjälpsam personal. :-):-):-):-):-)

 83. Samuel

  Först var jag skeptisk till att chippa min Audi A4 1.8 (utan turbo)hade hört att det inte va ngn idé eftersom den inte är en turbo bil. Men tillsist slog jag ändå till & vilken bil det blev!(fick 19 hk till & 21nm extra). Har nu kört en vecka & bilen känns mer harmonisk, den är snabbare, starkare & jag har redan märkt skillnad på bensinförbrukningen. Jag tackar & bockar och rekomenderar TMC till er alla! :-):-):-):-):-)

 84. Tobbe Jonzon

  Har nu kört några dagar med min AUDI A4 1.8T 02.150hk. ja fick 34hk och har nu 295nm.När ja sen tankar98 så blir det ruskigt.Jag är 100% nöjd,kan verkligen rekommendera till andra att prova. TACK CHARLIE. :-):-):-):-):-)

 85. Jocke Käpynen

  Va i Eskilstuna den 17/5 hos Charlie som slängde i ett chip i min bmw 320IM – 89. Bilen är nu mycket trevligare att köra. Bättre vridmoment dvs mycket piggare! Vill också passa på att tacka för en utomordentlig service samt ett otoligt trevligt bemötande! Många ++++ til T.M.C! :-):-):-):-):-)

 86. Stefan

  Hej! Jag fick min Volvo V70 2,5T "fixad " av Tomas när han var i Stockholm 26/5 Den är nu vassare än en T5:a, Mycket bra bottenvrid!!! Tack för bra service och ett trevligt bemötande!!!! :-):-):-):-):-

 87. Stefan N

  29.05.07 Fick min V70 2,5 T chippad av Tomas när han var i Hägersten den 26 maj. Skillnaden är stooor!!!Vridet är brutalt! Dessutom om man nu kan köra litet lugnt, så drar den klart mindre med soppa efter chippningen. Tack Tomas för trevligt, kunnigt och servicemindeigt bemötande. :-):-):-):-):-)

 88. Fredrik

  Har ingen fått installerat ett ECOCHIP? Hade velat höra om ni,i så fall, är nöjda och om förbrukningen verkligen sjönk så mycket som sas eller om färddatorn bara visade mindre! :-):-):-):-):-)

 89. Johannes

  Var lite sådär halvt tveksam till att chippa min brutalt snäll-körda/skötta Audi A4 1,8T. Skulle min lilla pärla klara det??? Frågorna var många!!! Hur som helst – jag gjorde det! Och jag blev så J*vla nöjd! Charlie svarade snällt på alla oroliga frågor jag ställde! Det kändes skönt att få ordentliga svar av någon yrkeskunnig! Tilläggas ska att jag gick helt på rekomendation av kompisar. Senare har jag sett att det sitter reklam på taxibilar – undrar om dom oxå är chippade??? Bra och dåligt med installationen: + MYCKET effekt för pengarna + Trevligt bemötande av Charlie + Lägre bensinförbrukning – Fått högre bensinförbrukning (jag kan inte sluta gasa.. 🙂 – Poliser, fartkameror och böter… :-):-):-):-):-)

 90. Andreas Nordgren

  Audi A4 1,8 TS 190 HK Kan bara rekomendera denna service för så lite pengar. Min bil har visat en helt ny sida =D> Trevligt bemötande och god service. Malmö 5/6 -07 :-):-):-):-):-)

 91. Jimmi

  Fick min C70 chippad när Tomas vara nere i malmö nu i veckan. Kan inget annat än rekommendera detta!! Grym skillnad och kanon service. :-):-):-):-):-)

 92. Jim

  Tja! fick bilen chippad idag 11/06 vw golf 150hk orginal, numera 190hk med ett satans ös helnöjd med servicen, billigt pris, fick tips och råd om hur jag skulle förbättra bilens prestanda ända nackdelen var väntetiden pga en lång kö av andra fartdårar haha =) Tack! /helnöjd :-):-):-):-):-)

 93. Johan

  Chippade min Volvo V70 D5 -05 hos Charlie.. Blev besviken först för det hände fan inte ett skit med effekten [-o< , men efter några 10-tal mil så började det hända grejer. Kapade nästan en sekund 0-100 och det är inte illa på en diesel holk. 8,05 snitt på 5 körningar med G-tech (automat). =D> Bilen blev betydligt piggare genom hela registret och det är inte illa att ha lite extra Nm när man ska köra om alla sniglar på vägarna. :-" Jag har haft chippet i cirka 1000 mil nu och kan bara konstatera att fastän jag kör som en dåre så har soppaförbrukningen skjunkit, skumt men så är det. Mvh/ Johan :-):-):-):-):-)

 94. Henrik Johansson

  var nere o chippade min v70 t5..hörde ryktet om thomas…o gjorde saken klar ..här ska chippas åkte ner med stor förväntan o kom hem med ett stort leende. bilen har ett fantastiskt vrid o drag..o körglädjen e fördubblad Angel från 250hk till 300.och NM som heter duga..tack för ett underbart bemötande o ett fantastiskt kunnande Angel pssstt..kom upp en s60r bredvid idag..gav mitt leende o börja gasa..o såg en s60 i backspegeln.tackar o bugar för detta Thomas Boo hoo! Henke :-):-):-):-):-)

 95. Roffe

  Var med fruns Golf hos Charlie i Eskilstuna och ecochippade den , bilen drar mindre bensin , bilen blev mycket piggare, Precis som Charlie informerat om . Mycket trvligt bemötande ! Mycket bra pris ! Helnöjd kund !! Rekomenderas starkt !!!! Mvh//Axa :-):-):-):-):-)

 96. Kalle

  HejHej! Precis trimmat min Audi A4 1.8T. Rikigt grymt ös blev det nu. Nu känns det verkligen i ryggen Hur nöjd som helst, rekommenderas varmt!!! :-):-):-):-):-)

 97. Jocke

  Så då hade man varit iväg för 2:a gången till Kalmar för att få en bil Chippad av den OTROLIGT Trevliga å kunniga Thomas =D> Nu va ja iväg med min Passat 1,8T och kan bara säga så här…vilken bil de blir…helt underbar blev den….vägen hem från kalmar till oskarshamn gick fort kan jag säga Silenced och som jag har sagt tidigare i denna gästbok så kan jag bara rekomendera TMC….Bra,Billigt och grym effekt för en Mycket liten Peng // Jocke Oskarshamn :-):-):-):-):-)

 98. BMW 530

  Äntligen hände det, efter 3 4 låga månader av tvivel har jag nu chippat min BMW 530iA -02. Det sjuka va att jag inte hade bestämmt mig, utan jag skulle till malmö Bilrikt där min polare äger stället, så ser jag en BMW 5-serien där det står TMC, efter lite snack och fundering chippade jag pärlan. Kan inte säg att jag märkte stor skillnad, men ljudet på motorn ändrades totalt. Blev dragen av en Mercedes E320 innan en halvbillängd, nu e d han som står bakom mig 2 billlängder =D> :-):-):-):-):-)

 99. Roger

  Audi a4 1,9tdi, herregud!! håller min bil för detta!! var helt klart skeptisk,men vad fel jag har haft,skållad råtta är mitt nya namn på bilen,många tack tomas.. =D> :-):-):-):-):-)

 100. Pinnen Källström

  chippade min bmw 325i -93 idag i örebro hos den trevliga Tomas rekomenderar varmt T.M.C Thank you for good support!! =D> danke schön :-):-):-):-):-)

 101. Torbjörn

  Jaha så då var det fixat. Chippade min Audi A4 Avant Quattro -04.Helt otroligt det blev en ny bil av det,kollade bensinförbrukningen när jag kom hem, inte så illa den heller.0,69 l/mil,landsvägskörning(jag lovar den fick jobba).Det här är inget att fundera på,det är bara att slå till.Nu är det roligt att köra bil,riktigt roligt.Tack Thomas :-):-):-):-):-

 102. Markus

  Kalmar juni A4 avant (grön) Så ja nu har man bytt kopplingen som inte pallade trimmningen. Först nu kan jag prova vad det gav… och det gav.. 🙂 grymm förbättring både av vrid och hk.. Tack Thomas Markus Påskallavik :-):-):-):-):-)

 103. Mikael Saifa

  Chippade min smart fortwo i karlstad 12 juli 07. från 61hk till 81hk jævligt nøjd! vilken rallybil! hahaha. rekomenderas varmt! tack før hjælpen:) :-):-):-):-):-)

 104. Amir

  Chippade min seat toledo 1,8 20V fick ca 20Hk Märkte ingen större skillnad men nu dödar min toledo brorshans calibra förut kunde den inte hänga med:D rekomenderas varmt :-):-):-):-):-)

 105. MartiN

  Chippade min bil en Audi A6 3,2 fsi -05 och är supernöjd med resultatet.. Nu svarar den snabbare när man trycker gaspedalen i botten och accelerationen är avsevärt bättre och det är en ren fröjd och köra bil nu.. Var ute på E4 och provade vad den gick för! 270 km och den fortsatte att accelerera!:D Tusen tack Thomas för allt jobb som du gjorde på bilen så nästa gång jag byter bil så lyfter jag luren till dig igen… 😉 Martin Jönköping :-):-):-):-):-)

 106. Fredrik

  AUDI Avant 1.8T 2005 (163hk, nya modellen) Stort leende på läpparna- det summerar ganska bra resultatet 🙂 Rejäl skillnad i princip genom hela registret. Svara otroligt mycket snabbare nu. Man ska veta att man hör turbon lite mer än innan (laddtrycket är ju högre nu). Det är dock inget som stör men man kan känna till det. Nu fick jag även se antispinnlampan tändas för första gången! Tack Tomas! Fredrik Jönköping :-):-):-):-):-)

 107. Thai

  Igår var träffade Jag Thomas, fick ett väldigt trevligt bemötande och det märks att Thomas kan sin sak, Bilen som jag chippade är en Porsche Boxster S 05:a, 1200mil och orginal 280hk och 320nm, det tog ca 2,5timmar innan styrboxen var omprogramerad dock är ju porsche en speciell bil. Med tanke på TM har chippat ca 200 porschar var jag inte orolig på att det inte skulla lyckas. Äntligen var det klart och styrboxen sattes i. Nu hade jag 300hk och 345nm! Jag hade förväntningar när jag startade upp motorn, när startade lät den som vanligt och jag körde en kort runda på ca 1,5km. Eftersom detta var stan så märkte jag inte så jättemycket skillnad. Thomas sa att jag måste varva ut motorn på alla växklar för att chippet skall känna av alla parametrar i systemt och därefter ställa in sig för optimal effekt. Fyllde upp min Porsche med V-Power och gav mig hem på E4:an igen. Drog ut växlarna rejält och 5:ans växel drog jag upp i 255/km/h innan 6:an las i och den drog bra hela tiden! Dock gav jag inte mer men nu könde jag skillnaden. Det är bättre gasrespons nu än tidigare och bilen är mer vridstark nu. Perpekt när man kör på Nuburing tex. Som min bil är optimerad nu så kör den i från 911:an i kurvor;) Det som behövs är att bilen behöver gå rätt hårt i 5-6mil för att instälningarna skall bli optimal efter att chipet sats i. I morse när jag startade upp bilen märkte jag direkt att det var helt annat ljud från motorn. Tack Thomas för allt!! /Boxster S :-):-):-):-):-)

 108. Ola Johansson

  Skepptisk och stressad lämnade jag idag ifrån mig min M5 E60 till Thomas.“2 tim senare så var det dags.Märkte skillnad direkt i komfortläge. När jag tryckte in M dopingen så svarade det med en värre horsekick än vanligt,och bilen går bara bättre och bättre,precis som jag blivit informerad om innan.Kort sagt ..Helnöjd.:PDanke!! :-):-):-):-):-)

 109. Niclas

  Tja jag var i Eskiltuna i tisdags hos Charlie en kanon trevlig kille svarade på mina frågor o chippade min v40 2,0T o gick otrampade i 2,5 tim innan det var klart! ville ju bara ut o gasa o pröva den nu. oj wow kanon men den är grymast nu efter tre dar som han sa att det tar för boxen att optimera sig! men det är tråkigt man får ju tanka hela tiden ( gasar förmycket) men det är det värt rekomenderar anndra att chippa bilen. ha det bra:D :-):-):-):-):-)

 110. Urban

  😀 Thomas chippade audin igår 25/7 a4 1,8T quattro 02 vilken skilnad den suger på fint nu..bara bättre o bättre faktist 40 + hk skit kul helt enkelt beställ tid du med .En kille som vet vad han sysslar med Vill ha snö nu :-):-):-):-):-)

 111. Johan

  Yeah! Thomas hjälpte mig med chip till Smarten i Sthlm 25/7 o vilken skillnad det blev! Klasse! Rekommenderas varmt.. :-):-):-):-):-)

 112. Kåre

  Var och fick min skoda RS-03 fixad i Stockholm den 25/7 av Thomas. Finns bara en sak att säga: KANON, Så mycket roligare bilkörning för så lite pengar är sjukt bra. Den skjuter på bra över hela registret. Men det allra bästa är nog i alla fall när man ligger runt 100 på femman och inte behöver fundera på om man ska växla när man vill köra om. Går ni i chipptankar anlita Thomas. :-):-):-):-):-)

 113. Mikael

  Fick min Audi A3:a chipad den 25/7 i Stockholm Säger bara en sak helt klart värt pengarna, efter han var klar var det som en helt ny bil 😀 Blev betydligt roligare!!! :-):-):-):-):-)

 114. Alexander

  😀 Hej Jag var i dag i Eskilstuna och blev bemött av en kille som heter charlie. Mycket duktig.Jätte trevlig. Jag gjordr en Eco tuning på min A4.Resultatet märktes direkt när jag åkte därifrån.Betydligt bättre effekt i alla lägen. Bilen blev helt plötslig jätte kul att köra. Ni som går och funderar på chippning GÅ TILL CHARLIE. Jag är super nöjd. Alexander :-):-):-):-):-)

 115. Robban Andersson

  tja. va o chipa bilen hos challe på tm chiptuning.D blev en helt ny bil! O vilket bemötande, snacka om service. ska ni chipa bilen? tveka inte o ringa!Tack för all hjälp. mnh Robban :-):-):-):-):-)

 116. Niclas Söberg

  😀 Var hos Charlie i Eskilstuna och chippade min VW Transporter 2,5 TDI 131hk från början och ett vridmoment på 340nm. NU 162hk 385nm. FxxN vad bra det blev…. SÅ Jxxvla nöjd ! Drar ca 2 L / 100km mindre. Ökade topphastigheten med ca 20km/h Mycket trevligare mellan växlingarna. MYCKET snabbare omkörningar. EN HELT NY BIL ! Tack Charlie :-):-):-):-):-)

 117. Padde

  Gjorde stor skillnad på min skoda=) grannes golf iv Gti e chipad utav BSR och han drog mig alltid innan. men nu ligger vi jämt:P fast han kör en liten golf å jag en octavia kombi:P + han har sportsystem på sin jag har orginal så tack thomas detta gjorde du bra;) :-):-):-):-):-)

 118. Cristian Rojas

  super bra !!!!! tack för allt!!!!jag kan inte tänka mig bättre service!!! tack Tomas :-):-):-):-):-)

 119. David

  Chippade min bil hos thomas för nästan ett år sen och kan inte vara nöjdare bilen är en golf 4 gti turbo.. drar ifrån det mesta och hänger på dom flesta bilarna som bmw m3. m5 saab volvo you name it.. rekomenderar stark att man chippar sin på tmc.. den har inte krånglagt något och funkar alldeles utmärkt :-):-):-):-):-)

 120. Patrik

  var och chippade en renault laguna touring 2,0t i malmö i tisdags den 31/7 hade väl lite förväntning på det men blev mycket överaskad på vad det gjorde en helt annan bil blev det tack TOMAS för trevligt bemötande:P :-):-):-):-):-)

 121. Jörgen

  tack charlie för ett proffsigt och trevligt bemötande. grymt bra jobbat med min audi A4 avant. vi lär garanterat ses fler gånger även om det bara är mina bakljus du ser 😉 :-):-):-):-):-)

 122. Micke

  Har varit hos charlie i eskilstuna och fått min v70 t5 chippad. vad ska man säga. Vilken jävla skillnad det blev. första intrycket var väl så där men med rätt bränsle och en cirka tio mil, så nu får man passa körkortet. :-):-):-):-):-)

 123. Perka

  Chippade min Golf hos Charlie i Eskilstuna, och det kunde inte bli bättre! Trevlig kille, bra bemötande och sen vart det ett jävla drag i bilen också:D Kan inget annat än att rekomendera honom starkt! Tack Charlie än en gång! :-):-):-):-):-)

 124. Simon

  Thomas chippade min Audi a4 1.8T från 150 hk till 190 hk och 300nm . riktigt bra service från Thomas och man fick även ett par bra tips om sin motor. Och det viktigaste , Nu går den riktigt bra ! så tips till er som vill chippa ,betala inte för mycket, låt de här grabbarna göra det ! :-):-):-):-):-)

 125. IGGY

  Thomas har chippat min Audi A4 1,8 T idag i Stenungssund,,känns som helt annan bil,mera turbo tryck :D,det dröjer inte länge nu upp till 200 Km/h ;),och 2: ans och 3;ans växel är riktiga monster nu,,känns skitbra.Fick fina enkla tips ang. motorn också, Vill ni ha riktig snabb,billig,kvalitets service så låt Thomas göra jobbet,ni kommer inte att ångra er. :-):-):-):-):-)

 126. Stefan

  Fick min tidigare chippade(av T.M.C)Volvo V70 2,5 T „avchippad“ på service hos märkesverkstad:(.Dom skulle vara vänliga och uppgradera mjukvaran!!!. Kontaktade Charlie som villigt ställde upp med att „återställa“ bilen till sitt piggare och trevligare jag:D Tack Charlie för bra service och trevligt bemötande.Rekommenderas!!! / Stefan 070822 :-):-):-):-):-)

 127. Johan Strömberg

  Har varit o chippat min bmw 525 tdsa touring-94 hos Charlie i eskilstuna och är helnöjd..bra bemötande och proffsig inställning..bilen blev riktigt bra och drar fint på hela registret. Tack ännu en gång. Mvh Johan :-):-):-):-):-)

 128. Passaten

  Var i Malmö idag 23/8 där Tomas „fixade“ min Passat 1,8T och då menar jag fixade. Helt otroligt vad en omprogramering kan göra, det blev nästan en ulv i fårakläder. Kan varmt rekomenderas. Mvh B :-):-):-):-):-)

 129. Philip A

  Ja tänkte så här att alla som skriver här skriver ju typ samma vecka men ja har nu testat mitt chip i min Volvo S60 T5 -01. från 250 till runt 300hk Utan tvekan så har bilens prestanda blivit mycket bättre. Bilen funkar på ett helt annat sätt. Sen att ja har ett 3″ avgassystem gjorde det hela mycket roligare. Accelerationen känns verkligen i ryggen och man kör bilen med glädje även om man bara ska ner till stan en sväng och ta ut pengar. Och billigare i drift har det blivigt oxå fast kompenserat med fler byten av fram däck 😀 Ja kan starkt rekomendera T.M.Chiptuning till alla som är sugna på en bättre prestanda bil. Ja är mer än lycklig på vägen. TACK Mvh Philip A :-):-):-):-):-)

 130. PoA

  min historia. va hos charlie i eskilstuna, mycket härlig kille och kan sina saker. ringde till mig och fixade så att ja kunde få ett chip till min kära 525 E60 (har testat några men gått åt h-vete, för att „boxen“ inte ville svara med dom „vanliga“ chipen) satt och väntade iaf kl tickade iväg till 2300 på kvällen. kom hem 0000 började nästa dag 0500. MEN FAN VA VÄRT DET VA!! även ja inte fick ut 40 -60 hk efter som ja har en sug-motor. så svararen den mycket piggare och känns direkt att de är mer kräm. tveka inte MVH PoA :-):-):-):-):-)

 131. Joakim Fransson

  :Dhejsan jag chipade min bil igår som är en saab 9-5 den är mycket mycket piggare det vart en riktig hästspark! och den drar mindre soppa och den går tystare och har lägre varv på tomgång 🙂 och vill bara kommentera att jag är helnöjd och ett stort tack till thomas 🙂 den ända jag kan klaga på är att personen som var före mig var försenad så att jag fick vänta en 45min extra. men den som väntar på någe gott väntar aldrig för länge 😛 :-):-):-):-):-)

 132. Patrik

  hej var och chippade min renault laguna 2,0t -06 hos tomas i malmö den 31/7 mycket mycket nöjd en helt annan bil blev det tack thomas :-):-):-):-):-)

 133. György Nadrai

  Jag var idag 5/9 hos Thomas i Malmö , och har gjort ett froff jobb på min bil, chippade min vw passat 1.8t , en helt annat känsla när jag gasa, reagera direkt, mycket snabbare på farten som det ska man passa på för fartkonroll. Jag har mött idag med en trevlig kunniga Thomas, så rekomenderar till alla. Tack Thomas och även Charlie ! 😀 :-):-):-):-):-)

 134. Charlie

  Jag var och trimmade min audi a3 1,8T hos Thomas i Malmö. Det var en sjuk upplevelse att sätta sig i bilen när allt var klart:) Thomas som gjorde det var riktigt duktig och man märkte han han kunde sin sak! Tack för allting! //Charlie:) :-):-):-):-):-)

 135. györgy nadrai

  jag var hos Thomas 5/9 , och jag har kört i några dagar , och jag är 100% nöjd , bilen er helt annat prestanda , jag rekomenderar till andra att prova, tack Thomas: :-):-):-):-):-)

 136. Magnus Mårtensson

  Vill tacka för all hjälp jag fick i Malmö av Thomas . Chippade min S70 t5 , hade i början problem med att bilen var ryckig . Efter lite hjälp av Thomas och 5 nya stift fick jag en helt ny bil som går som ***…. Tack än en gång Thomas Mvh Magnus :-):-):-):-):-)

 137. Roos

  Hej! är väldigt sugen på ett chip till min 320 e30… Men undrar bara om nån har chippat sin e30, och om det var värt det? :-):-):-):-):-)

 138. Patrik Berglöv

  😀 hej thomas jag blev väldigt nöjd med bilen som du sa så kom all kraft när jag hade kört 30-40 mil nu går min Saab 9-3 aero riktigt bra ska snart byta avgassystem! mvh Patrik :-):-):-):-):-)

 139. Jonas

  Då var det min tur att recensera pånyttfödseln. jag var i Stockholm och uppdaterade min Subaru Forester 2,5T-06 och kan nu konstatera efter ca 3 veckors körning att bottenvridet ökat och att effekten som nu finns räcker länge. (Orginaleffekt är 230hk & 320Nm). Bränsleförbrukningen har inte ökat, bara effekten;). Om du funderar på uppdatering i din bil, sluta genast med det! åk och gör det istället. :-):-):-):-):-)

 140. Bombastic

  De va som att jag hadde köpt en ny bil min audi A4 1.8t 190 hk fick 230 hk den går som fan kann inte fatta att det blev så mycket skilnad mycket nöjd föndera inte på det bara gör de Mvh.bombastic :-):-):-):-):-)

 141. Markko

  😀 wow jag har en xc70 2.5t awd som den duktige Thomas smekte så gött…hehe nu tuggar den asfalt på alla fyra, dvs går som ett skålat ollon! Mycket bra, serviceminded Tack Thomas mvh markko :-):-):-):-):-)

 142. Markko

  😀 wow jag har en xc70 2.5t awd som den duktige Thomas smekte så gött…hehe nu tuggar den asfalt på alla fyra, dvs går som ett skålat ollon! Mycket bra, serviceminded Tack Thomas mvh markko :-):-):-):-):-)

 143. Micke

  mycket nöjd, har inte åkt mer än 20 mil än men det blev en markant skillnad mot innan i min audi a3 1,8t. gott bemötande av charlie och ett väl utfört arbete. kan ju helt klart rekomendera tmc… :-):-):-):-):-)

 144. Magnus Andersson

  😀 Är jätte nöjd efter en liten modifering av min Skoda Oktavia RS 🙂 Väldigt bra bemötande och väldigt proffisionell. Tack ska du ha Thomas. /Magnus :-):-):-):-):-)

 145. Frode Martinsen

  😀 fikk chipet min passat 1,9tdi 2ooomod:) er veldig fornøyd med jobben:D merker STOR forskjell på bilen:) takk for kjempegod service:D :-):-):-):-):-)

 146. BMW Daniel

  😀 vill bara tacka för den goda servicen och otroligt kunniga personalen vid tm-chiptuning Finland:) ja va där idag och fick min 325 e36 fixad å fick samtidigt en del vettig information om såkallade sport-luftfilter å deras inverkan på motorn=/ dom förstör luftmängdsmätaren….de va ju intressant! fick i.af. en betydligt piggare bil slutändan å de e ja superglad över:D :-):-):-):-):-)

 147. Janne!

  Tack! Charlie Bergström, i Eskilstuna för din fina respons på vår A4 1.8T (som chiptrimmades Mars -07) (vi gärna berätta historiken som andra kan ta del av) Fick lite problem efter en service, (4.500 kr) en motorlampa „lös“ efteråt. Bilen var slö som f-n. Misstänkte att de tagit bort Chiptrimningen, vilket dom kan göra om man har otur. Efter servicen upptäckte jag att en ventilationsslang var trasig som de inte upptäckte på servicen. Fixar en ny. Nu kan de släcka motorlampan, tänkte jag. Men icke, för att släcka motorlampan måste Luftmassamätaren bytas sa de, (1.600 kr) Efter 4 dagar lyser lampan igen, (f-n också). Nu börjar man fundera, om jag åker dit igen så hittar de väl „andra“ fel som kostar kr. Jag ringer till Charlie Bergström i Tuna. Han sa, Kom hit så ska vi se om vi kan fixa felet. Direkt, hittar Charlie ett par slangar till som var dåliga, han släcker motorlampan också. (0 kr = GRATIS) Detta kallar jag SERVICE! OBS! kolla „alla“ slangar om du får liknande problem, viktigt som f-n!!! (Ett rent luftfilter skadar inte heller) Nu går A4án som en „klocka“ igen!!!!!! Helnöjd kund! hos T.M.Chiptuning AB. javascript:void(0); Biggrin :-):-):-):-):-)

 148. David M.

  chippade min bil idag i malmö och är supernöjd. Riktigt fin service, väldigt fin och rolig effektkurva efteråt till ett väldigt bra pris! :-):-):-):-):-)

 149. Mikael P.

  Thomas fixade till min Octavia RS i Kalmar. Riktigt trevligt bemötande och bilen går numera som ett skott. Tveka inte att höra av er till T.M.C !! :-):-):-):-):-)

 150. Mattias

  chippade min audi S6-01 idag i jönköping. blev riktigt nöjd med resultatet!! thomas var mycket trevlig och och allt funkade som det skulle!! kan klart rekomendera tmc!! :-):-):-):-):-)

 151. Aron

  Har nu kollat lite i gästboken och det skrivs så mkt om att bilarna blir bränslesnålare efter chippning. Det stämmer iNTE! Har en Leon, f.d. 180 hästare, som Thomas fixade i Örebro den 29/3, så nu har jag GASAT ett tag (inkl. fortkörningsböter) och nu vill den ha ca 1L/mil. Innan 0,80. MEN DET BEROR BARA PÅ EN TUNG HÖGERFOT. hehehe. Kan bara rekommendera T.M.C. Och byt till sportavgassystem, ger lite till . . . . . Ha de :-):-):-):-):-)

 152. Fredde

  hej är det nån som chipat s60 2.4t som kan säga vad resultatet blev :-):-):-):-):-)

 153. Johan

  hej det hela började med att jag villa ha chip och så att dom skulle till karlstad 20/10 så jag mailde den 19/10 (ute i god tid som vanligt) om att jag hade en audi a4 ts quattro..sen ringde jag till Charlie då sa han att det skulle vara en som heter Thomas som skulle chipa där efter som jag var på jobbet fick en kompis ringa då var han på väg från skåne tror jag det var, så han skulle ringa sen när han kommit fram.. sen när jag fick tiden till dagen efter var det bara att åka ner och jag fick ett bra bemötande av Thomas. Sen när det var klart var det bara det roligaste kvar att prova det vart helt ok. Jag anser att bra företag bygger på snabb leverans m.m och det kan man då lungt säga att jag fick… tack till Thomas och Charlie :-):-):-):-):-)

 154. Jonas

  Hej! Undrar om det finns någon som chippat en Audi A4 2,4 och hur blev resultatet?? Tacksam för svar. MVH Jonas :-):-):-):-):-)

 155. Daniel

  Min A3 1,8T -01 blev som en ny bil. Helnöjd :-):-):-):-):-)

 156. Peter

  Efter många funderingar….äntligen tog jag mig iväg för att få lite mera pulver under huven:) Kan bara säga att allt gick smidigt, de allra bästa rekomendationerna… när det väl var min tur..Thomas var väldigt trevlig och svarade glatt på alla frågor. Jag inte hade tid köra så mycket efteråt men det blev ruggigt vrid:) sen ska det köras in lite innan full effekt nås så jag återkommer om några gasglada mil:D :-):-):-):-):-)

 157. Palle

  Tjena alla som funderar!!! Jag var väldigt osäker på om ja skulle våga trimma min Passat -03, 1,8t. Men vill bara säga, GÖR DET:D. Bilen är helt underbar nu.. Bra drag och märkbart mer bränslesnål(om man kör normalt;)). Killarna här e väldigt trevliga och duktiga. REKOMENDERAS VARMT:) :-):-):-):-):-)

 158. Salih

  Hallå Där 😀 Jag åkte ner till Eskilstuna För att Mappa(Chip med andra ord) min Audi RS4 B5. Då träffade jag Charlie, jätte trevligt kille! Allt gick bra som det skulle o vilket skillnad det Blev måste jag SÄGA!! Måste rekomendera er starkt till TMC, kan säga också att ni lär er väldigt mycket från charlie, det är bara fråga på det du undrar liksom ni får goda råd från han! „Måste säga Charlie räkna med att vi kommer träffas flera gånger, det är bara början 😉 HA DET GÖTT GRABBAR!! Mvh/Salih :-):-):-):-):-)

 159. Tobias

  Till slut lyckades jag övertala mina föräldrar till att chipa vår Audi a4 2.0 TFSI :D.. Vilken skillnad!! Vridet, känslan och framförallt BENSINFÖRBRUKNINGEN!! Har kört upp till norrland efter det att jag trimmade bilen (ca 95 mil), och skillnaden märks markant när det gällde förbrukningen.. Jag rekomenderar verkligen alla som känner sig lite osäkra, till att trimma hos T.M.C. GÖR DET!!! Ska förhandla om att vi ska trimma vår Allroad, så vem vet.. vi kanske ses snart igen Thomas!!! 😀 :-):-):-):-):-)

 160. Patrik

  Va idag 07/11 och programerade min box hos thomas, bilen en saab 9-5 2,3t! Har bara hunnit ett par mil men känner att bilen har mer ork från början och drar jämnt och fint hela vägen, som thomas sa så krävs det ett par mil innan full effekt ges och jag väntar med spänning på detta:) ni får en referens om ett par mil;) :-):-):-):-):-)

 161. Sven Karlsson

  Hejsan… Ja undra om någon har chipat en 540ia v8 bmw34… å hur blev de föresutalt på bilen å bränsleförbrukning å hur går motorn? :-):-):-):-):-)

 162. Jocke

  Jag mappade min seat alhambra 1,8T i februari. har haft lite strul med lmm och en tryckventil som inte pallade trycket MEN är mycket nöjd med thomas gensvar vid dessa problem, han har direkt kunnat peka på vad som varit fel (vilket andra jag frågat innan misslyckat med) och bilen går nu riktigt bra körde min fars sharan med samma motor nyligen och det är sån fruktansvärd skillnad mot hans original! så jag kan bara rekommendera tmc! och jag kommer återkomma med nästa bil som blir en diesel! :-):-):-):-):-)

 163. Patrik Johnson

  Nu har jag kört min saab 9-5 2,3t -02 ungefär 30 mil och mkt riktigt så har det ändrat sig en hel del är mkt nöjd:D :-):-):-):-):-)

 164. Jimmy

  Hej ! har en passat 1,9 tdi 99a som ja har satt en psi box i som gav 27 hk jag undrar om man kan få ut mer hk utan att behöva göra nåt med motorn ? mvh Jimmy :-):-):-):-):-)

 165. Greger Forslöw

  Subaru Forester 2,5 XT-05: I grundutförande en bil som slår det mesta (0-100=6,3 sekunder) Numera en chiptrimmad bil med fantastisk omkörningsacc !! Läste på webben om folk som även monterat hela avgassystemet inkl. racekat = ca. 280 hk. 0-100 på 5,3 sekunder och ännu mäktigare omkörningsacc. Tack Charlie för ett bra bemötande. Fick även bensinrabatt på priset eftersom jag tog mig från Stockholm t.o.r. Nästa steg blir väl downpipe och uppgradering av programvaran – ca. 30 hk. till… blir man nånsin nöjd ?!? 😀 :-):-):-):-):-)

 166. Leffe

  Nån som testat chippa en Laguna 2.0 turbo? :-):-):-):-):-)

 167. Leffe

  Se på gästbook sida 2 (patrik) och sida 4 (georgios) Laguna 2,0 Turbo :-):-):-):-):-)

 168. Tamer

  Hallo, I Trimed My 328-00 last year! and it is going perfekt!!:D What a different, I would like to thank Thomas for his help!! He has been helpfule all the time I have any practical questions, he answeer it and he is realy not a man of one time job, which shows that he realy care about his clients, and on what he is doing. That’s what I call Service:D wormly recomended for you who care about your car and enjoy, it not just driving it’s more than that. Thanxs Thomas for sharing your experiance, and helping all the time Merry new year :-):-):-):-):-)

 169. Christof Lindmark

  Chippade min Saab 9-5 Aero 2004 automat. Mycket nöjd med både förbrukning och prestandaökningen. Mycket bra service och proffsigt bemötande utav Thomas. :-):-):-):-):-)

 170. Daniel Mattsson

  😀 Chippade bilen den 18/12 (en V70 XC 2,5T AWD -99) och kan bara säga att jag e helnöjd. E en helt annan bil med märkbart bättre vrid och tryck i motorn. Omkörningar är nu ett nöje. Tack Thomas för fantastisk service då bilia kungälv efter endast 4 dagar tog bort chippet i samband med rengöring och uppgradering av gasspjäll, Thomas chippade gladeligen om bilen utan kostnad och detta redan dagen efter, det kallar jag service. Om du funderar på att chippa så sluta med det, åk bara och gör det istället, du kommer ej att ångra dig, Thomas kan sin sak. Mvh Daniel :-):-):-):-):-)

 171. BMW

  Hej! Motoroptimerade min BMW 520i E39 01 hos AB Bil & Motor (och Thomas) i Helsingborg fredagen 4/12 bilen blev mycket varv villigare. Är helnöjd. Tack till Dennis/Stefan/Thomas. :-):-):-):-):-)

 172. Mathias

  Jag lämnade in min MG ZT 1.8T för omprogrammering av chipet, och jag har iofs bara kört några mil, men det känns iallafall ordentlig skillnad. Bottendraget var väl inte direkt bättre under 2000 varv, men när turbon väl kommer i, så drar den iväg mycket bättre. Har kört på 95 oktan, men skall tanka med 99 oktan V-power nästa gång. Bränsleförbrukningen verkade gå ner ca 10% rakt av efter omchipningen. Thomas sade att kraften skulle bli bättre allt eftersom efter ett antal mil och med högre oktan. Det var positivt att man inte behövde byta chip utan bara koppla upp datorn mot bilens chip. Totalt tog det kanske 30 minuter effektiv tid, men med andra personer som skulle chippa samtidigt så tog det ca 2 timmar. Fastän jag gasar mer så verkar bensinförbrukningen hålla sig till en lägre nivå. Hittills är jag nöjd. Original så hade bilen 160 hästar, och enligt Thomas skulle jag få ca 200 hästar och 70 nm extra. Jag har ännu inte accat fullt ut på alla växlar så den skulle bli bättre när man kört igenom alla växlar i alla varvtal. Håller bara bilens delar så kan jag rekommendera en tuning av bilen. Bensinförbrukningen kan ju betala hela kalaset bara den efter ett år. Jag är lite orolig nästa gång man servar bilen ifall de nollställer omchippningen, men det verkar ju som om TM är sjyssta och gör om det. Det är ju också bra att man kan göra om den till original innan man säljer den igen. Killen innan mig som chippade en Saab 95 Aero var också helnöjd. Jag var ju lite skeptisk innan jag gjorde det, men för 4500 kr var det värt det. Har ni frågor så kan ni maila på mathiasjohnson@hotmail.com :-):-):-):-):-)

 173. Hirash

  Hej , Undrar om chiptrimmning verkligen minskar på bränsleförbukningen som ni påstår här? Har nån av er köpare märkt av nån minskning?? Tacksam för svar! :-):-):-):-):-)

 174. Simon

  Var och chippade min Audi A4 2,7 TDI i mellandagarna… Har nu kört 250 mil med den. Bilen har 180hk och 380nm orginal. Nu mer har den 214hk och 450nm. Jag visste att det skulle bli skillnad men kunde aldrig drömma om att det skulle bli så enorm stor skillnad!!! Bilen hade ju redan bra prestanda, men efter chippningen är den MKT roligare att köra!!! Den beter sig som en bensinare på så vis att den varvar hela vägen till varvstoppet om jag vill, utan att tappa effekt. Samtidigt drar den absolut inte mer, testade att köra den snällt och den hade bara dragit 0,53 idag när jag tankade. Däremot kommer nog däcken kosta mer…:P Då den spinner loss både på 2an och 3an om jag vill:D För övrigt har jag fått super bra service av Charlie och allt känns väldigt bra….:) :-):-):-):-):-)

 175. Christer

  Hallo Thomas! Ich geniesse jede sekunde nach der Chippung! Za 16% weniger Verbrauch, auch mit neue Luftfilter. Zum Beispiel 5,5l/100Km/h pro hundert Kilometer . Viel sneller von null bis 200 Km/h. Ich konnte nicht schneller mit Winterreifen fahren. Sehr gut fur 1840Kg PKW? Ich rekommediere meine Freunde, absolutlich! Gute Gesshäfte Christer mit MB 300TDT :-):-):-):-):-)

 176. Christer

  Tack Mr Chipprofessor! Hejsan Thomas Jag njuter varje sekund i bilen efter optimeringen. Ca 16% mindre förbrukning inkluderad med ny luftfilter och mycket snabbare och tystare acc. från 0 till 200 km/h. ( Jag ville inte köra fortare med vinterdäck). 5.5 liter i 100 km/h för en bil, som väger 1840 kg i tomvikt! Jag rekommmenderar verkligen mina vänner och bekanta för denna fina optimering. Hälsningar Christer med MB 300TDT w210 Jag rekommenderar verkligen mina vänner och bekanta.;) :-):-):-):-):-)

 177. Mattias Niska

  Var och chippade min Skoda Octavia RS hos Thomas i Stenungsund den 10/1. Jag är mycket nöjd med resultatet. Mycket bra service och trevligt bemötande utav Thomas. :-):-):-):-):-)

 178. Johan Dietsch

  Jag fixade min Audi TT -00 hos Niclas i Örebro. Jag är helnöjd med både bemötandet och hur optimeringen blev. Från 225Hk och 280Nm till 265Hk och 355Nm lyckades han få upp den. Det lilla jag hunnit köra med den idag kan jag säga att när turbon slår till blir det en väldigt stor skillnad i trycket, adrenalinet åker upp på en gång. Jag älskar det nya vridet som jag fått ut av trimningen. Bilen känns mycket piggare på vilken växel man än trycker till på. Den är mer dirrekt. Tack så mycket Niclas för en helt ny bil, på återseende! :-):-):-):-):-)

 179. Jimmy Johansson

  Hej! Måste bara tacka Niclas så mycket för chipet och servicen på min Octavia RS -07. Blev en helt ny bil me uppgraderingen (chip), vet inte men jag misstänker att Niclas har matat hästarna me anabola. 😀 Har varit ute och kört och den är helt vild bilen. Måste spara på dubbarna för den spinner på 3:an vid gaspådrag. Kan lätt rekomendera T.M.Chiptuning och Niclas. 😉 MVH / Velox :-):-):-):-):-)

 180. Danne

  Lämmnade in min VW TOURAN 1,9tdi med DSG låda hos Charlie i Eskilstuna och fick tillbaka en helt ny bil. Redan när jag provkörde så gick den mycket bättre än när jag lämmnade in den och dagen efter och 15mil senare så var ännu bättre än när jag hämtade den. Helt ofattbart att det kan bli sån skillnad för så lite pengar. Tack så mycket Charlie :-):-):-):-):-)

 181. Lars Olsson

  Hallå Niclas,min Golf GTI blev så go att köra,bra gick den innan men efter optimeringen så blev det en väldig skillnad. Lasse :-):-):-):-):-)

 182. Roger

  hade bilen hos tommas en passat 1,8t fick tillbaka en bil som är mycket inponerande. mycket bra prestanda. tack tommas för en trevlig bil:D :-):-):-):-):-)

 183. Anders

  Thomas chippade min BMW 323, sedan hade jag inbrott i bilen fick styrboxen stulen och dörren förstörd av några rediga klantskallar. Nu är bilen tillbaka och nychippad fritt på garantin. Finservice och fantastiskt resultat. Danke schön Thomas! :D:D :-):-):-):-):-)

 184. Hasse Lundgren

  Jättetack till Niclas! Tack för underbart tillmötesgående vid optimeringen av min BMW 550 touring. Min „gubbracer“ blev en riktig streetracemaskin. Testade lite „tung högerfot“ på motorvägen när jag åkte hem. Skillnaden är minst sagt påtaglig. Nytt är: 1) Vid nedväxling från 6:an till 4:an i 190 km drar den loss vid fullgas på asfalten (antispinn-indikeringen lyser). 2) C:a 10% lägre soppaförbrukning och 3) med borttagen fartspärr bör den nu toppa 320 km. Så vad säger man….? Jag vill ge mina bästa rekommendationer!! :-):-):-):-):-)

 185. Audi a6 1,8t automat -98

  Var o chippade min audi a6 1,8t automat -98 fre 25 jan 08.Efter ett halv års tvekan,då man hör mkt bra o mkt dåligt ang chipp. Blev inte så nöjd i början,kände att bilen skulle ha mer o ge,o visst. Bilen gav ifrån sig ett konstigt ljud,o kollade upp detta. Då var det Dumpventilen(original) som spöka,så vände på den,o jävlar vilken skillnad,inga missljud,o den går jämt o fint. laddar 1,1 istället för 0.5 som den gjorde innan chippet. Nu e jag hur nöjd som helst,o hoppas alla som tvekar att tänka till igen. Bra support från Thomas på alla frågor man hade,(var ju så orolig för o chippa först) Än så länge ångrar jag mig inte;) Tack thomas grymt jobbat :-):-):-):-):-)

 186. Rikard Köhlquist

  Tja! Efter en veckas väntan så var jag idag i Myggenäs och chippade min Seat Leon 1.8 20vt Sport.. Jag visste att det skulle bättre prestanda men inte att det skulle bli sån skillnad! Fy fan säger jag.. Vilket sug det blev! Jag tyckte bilen gick bra innan men efter trimningen går den mycket bättre! Det går inte att ligga på halvgas längre utan man måste trycka hela vägen 🙂 Innan så låg laddtrycket som max runt 0.9 men nu maxar det 1.4 bar. Det är ju nästan det dubbla! 🙂 Ska byta luftfiltret och skaffa mig en ny dumpventil som Thomas tyckte jag skulle göra.. Tack så mycket för hjälpen!! Jag kan inget annat än att rekomendera T.M.C och Thomas.. Bilen blev ju så mycket bättre! 🙂 Tack och Hej! /Rikard :-):-):-):-):-)

 187. jim nyquist

  tackar så mycket för ett bra jobb gjort på rs4 , nu är den jävlig snabb.thomas har tidligare chipat enn a8 som jag har det var også ett mycket lykkat jobb,nu så har thomas bytt dumpventiler och chippat rs4 så det har blivit stor skillnad å köra med den.mvh jim.:D :-):-):-):-):-)

 188. micke forzelius

  tjena måste bara säga att ni är så jävla bra fick min audi s4 med v8 chippat i eskilstuna grym skillnad man tackar och bockar nu är det om möjligt ännu roligare att köra bil :DKan alltså varmt rekomendera tmc !!!!!! :-):-):-):-):-)

 189. David

  #187 posted by Jan Modig on 13.02.2008 10:23:21
  Vill tacka för all hjälp jag fick av Thomas! Chippade min Audi A4 avant 1,8Ts Q 2004 i Stenungsund den 7/2-08. Jag är en väldigt nöjd kund! Bilen går bara bättre och bättre! Tack än en gång Thomas Mvh David :-):-):-):-):-)

 190. Jan Modig

  Jag fick mycket bra service av Charlie i Ekilstuna som ställde upp och „hängde på låset“ för min skull. Jag jobbar mycket, och har därför begränsad möjlighet att komma loss. Bilen är en Audi A6’a 2.4 165hk från -99 som fick ett nytt chip installerat. Årsmodellen krävde avlödning/omlödning men det fixade Charlie medan jag fick fika. Jag fick många förklaringar och bra och sakliga råd. Bilen går nu som ett skott. Bränsleförbrukning verkar ha minskat ca 10% trots mitt körsätt. Ny bil helt enkelt. Jag är helnöjd med vridet och körbarheten=Körglädje! Rekommenderas absolut! Mvh Janne :-):-):-):-):-)

 191. Michael

  Mercedes 200 kompressor 02a Kan bara säga att det blev en väldig skillnad, glad som en speleman. Fick bytt kompressorhjulet och ny mjulvara ..Bra service och trevligt bemötande har äver fått några audisar trimmade där som oxo gick mkt bra efter det…. 😀 :-):-):-):-):-)

 192. Denniz

  hejsan .. chippade min volvo v40 t4 14/2 -08 hos Dennis i helsingborg.. lämnade in bilen hos dennis och hämtade bilen sent sent på natten.. i början märkte jag ingen skillnad alls men efter ca 8mils körning förvandldes min 200hk motor (nu ca 245 – 250) till ett monster helt sjukt! laddar säkert 1,3-4 nu å laddade innan chippet 0,9 bar , drar 0.65 L/Milen vid 120km/h inte faligt alls .. bilen spinner som en katt i alla växlarna förutom 5an då:P rekomenderar dennis varm å hans team uppe på berga i helsingborg //Mvh Denniz:D :-):-):-):-):-)

 193. Bebben Vmax

  :|Har nu kört ca:1år efter mappningen av min Octavia RS. Är mycket nöjd. Var i Göteborg och hämtade en bil i helgen. Min fru körde min RS tillbaka och förvånad sa hon den har bara tagit 0,59l milen. Tack för en bra produkt.:D :-):-):-):-):-)

 194. Kristian

  Fick min Audi A3 1.8T-02 chippad hos Thomas i Stenungsund 18/2-08. Jag är mycket nöjd med resultatet, den går nu avsevärt mycket bättre! Tack Thomas och T.M.C MVH Kristian :-):-):-):-):-)

 195. Daniel

  Tjena chippade min audi a4 1.8T -02 förra veckan hos Niklas i örebr-o! Är faktiskt väldigt nöjd med resultatet. Kommer nog återkomma till samma kille framöver.. Kan varmt rekommendera Niklas i Örebro. Väldigt trevlig och duktig kille… Mvh: Daniel 😛 :-):-):-):-):-)

 196. Andreas

  Tjena! Chippade min BMW 320D -00 hos Niklas i Örebro 27/2 -08. Är väldigt nöjd med resultatet. Det blev en helt annan bil att köra. Kan verkligen rekommendera er som funderar på att chippa att verkligen göra det. Det är värt varenda krona 😀 Stort tack till Niklas, mycket kunnig och bra kille att ha och göra med. :-):-):-):-):-)

 197. Jocke

  Chippa min saab 9-5a hos charlie på TMC i Eskilstuna och det var långt över mina förväntningar vad bilen gick bra. Charlie gav mig ett väldigt gott bemötande och goda råd och fika medan jag väntade. Ett enormt tack! TMC rekomederar jag garanterat för mina vänner Betyg: 6 stjärnor av 5 möjliga 😀 :-):-):-):-):-)

 198. Jonas

  Optimerade min audi tt den 4/3 -08 hos TMC i Eskilstuna, jag är mycket nöjd, Charlie lödde utan extra kostnad en kabel till magnetventilen som gått av. Fick köpa en ny luftmassemätare och nu går bilen hur bra som helst! 😀 Tack för en bra service och trevligt bemötande! Mvh Jonas :-):-):-):-):-)

 199. Daniel Lindén

  hej hej.. chippade min saab 9-5 kombi idag i jönköping och har kört som en galning 😛 vilken skillnad.. hade bara en 2.3 LTT med 170 gunghästar och tycker det gjorde mkt mer än jag trodde.. tyvärr, vet kommer jag inte ihåg vad killen hette men han var kom från tyskland o vi pratade engelska.. men men tack så hemskt mkt för hjälpen:P MvH Daniel :-):-):-):-):-)

 200. Wiktor

  :(mappade min audi a3 1,8t hos tomas i kalmar den 3/1 08. jag blev mycket nöjd. bilen gick mycket bättre än innan. tråkigt nog så två dagar senare kultade jag in i ett träd i skogen i 180. klantigt men man har lärt sig en läxa. chippa bilen hos tm chiptuning men kör lugnt.;) :-):-):-):-):-)

 201. Tommy Eriksson

  Hej Thomas chippade min Volvo S40 T4 idag i Kalmar.VILKEN SKILLNAD DET BLEV, sticker iväg som f-n på 3,4,5:an :D:D:D,det är svårt att hålla hastigheten, 😉 Jag är mycket nöjd med resultatet och tack för trevligt bemötande. För den som har tänkt att chippa bilen, så kan jag verkligen rekommendera T.M.C Mvh Tommy :-):-):-):-):-)

 202. Marcus Nejdel

  chippa min passat 1,8t och kan verkligen rekomendera TM. Ångrar att ja väntade så länge, nu väntar man bara till sommar-sulorna kommer på. 😀 :-):-):-):-):-)

 203. Mathias

  Chippade min Passat 1,8t hos tomas i kalmar den 26/3 08. jag blev mycket nöjd. Bilen går mycket bättre än innan och nu är den mycket roligare att köra. Kan rekomendera att chippa bilen hos tm chiptuning men kör lugnt. :P:P:P :-):-):-):-):-)

 204. Peo Ahlberg

  Jag är 58 och och tävlingkör inte men jag är rädd om naturen och fodrar säkra omkörningar. När jag beställde min Mercedes 200 kompressor 2007 planerade jag att T.M.trimma den, varför betala för en mycket dyrare modell när Thomas fixar 28 hk extra för endast 4900 kronor. Det blev bättre än jag tänkt mig 🙂 :-):-):-):-):-)

 205. Joel

  Fick min passat kombi 1.8t fixad idag(28/3-08). Blev nöjd! Synd att man inte fick vara med när han gjorde det bara. Sen gnällde han på min smutsiga bil. Försår inte alls varför :P;) :-):-):-):-):-)

 206. Joakim Zanders

  Hej… Var hos Tomas och trimma bilen förra veckan, vill tacka för ett trevligt bemötande och för hjälpen med „snö skottningen“ upp för backen…:P:P:P Trimma min Saab 93 2.0T -02, har nu samma effekt som en „93 Viggen“ för endast 3200:- Är väldigt nöjd och kommer varmt rekomendera er i framtiden… Mvh JoCCe… :-):-):-):-):-)

 207. Magnus Ljungwald

  Var till Charlie i Eskilstuna för två veckor sen och lät han ladda hem lite trevlig programvara till med Mercedes E55 AMG årsmodell 2001 (5,5L V8 354 HK). Väldigt trevlig kille att ha att göra med som gav ett seriöst och ärligt intryck 🙂 Jag hade inga jättehöga förväntningar ang vrid och effekten då jag mest förknippar chiptrimning med turbobilar om man vill ha ut mera effekt. MEN jag blev verkligen positivt överraskad då bilen verkligen känns rappare. Har dragit lite mot två st BMW M3 E46 och jag hade inga problem att hänga med dom trots att min bil på pappret borde vara långsammare p.g.a den högre vikten och automatlådan. Nu återstår montering av fullflödes avgassystem med recekattar, och då tror jag att min E55 blir ganska farlig för dessa M3\’or och diverse andra BMW M modeller 🙂 Mvh Mange

 208. Jörgen Hedin

  Thomas trimmade min S80 T6, men det visade sig vara ett problem med Volvos programvara som fick bilen att gå lite illa. Efter en uppdaterad programvara hos Volvo och tillbaka hos Thomas igen för omtrim så går den nu helt perfekt. Otroligt bra service och tillmötesgående, framförallt sakkunnig. Tack!

 209. Fredrik Antonnsson

  Hej! Chippa min Audi 1.8T Quattro -03 i Stockholm i december å den har gått väldigt bra sen dess. Var orginal 163Hk och 220Nm men med ny programmvara fick den ca 197Hk och 295Nm å det blev en betydlig skillnad på bilen speciellt vid omkörningar. Enda nackdelen är att man alltid vill gasa på nu ;). Tack för ett bra pris och en kunnig personal. Mvh Fredrik

 210. Kristoffer Forsberg

  Vill Tacka Niklas i Örebro för ett fint jobb men min Audi a4 cab quattro, nu går den som den ska=) Hälsningar Kristoffer

 211. audi a6 2.7t q

  en stor tack till thomas för att han montera in 2 nya dumpv till min audi a6 2.7t q som hade prob för 9 månader sen nu går den som det ska….thx thomas

 212. audi a6 2.7t q

  stor tack till thomas som monterade in 2 nya dumpv til min bil nu gå den som det ska……tack thomas

 213. Kent Alm

  Charlie fixa lite med min A6 3,0 Tdi Avant Quattro,går bra original,grym skillnad. Jäkligt nöjd!!!

 214. Ronny SAnden

  Trimmade min bil hos Stylit.Se nä Tommas var där på besök. Är supernöjd, drar riktigt fint. Bilen är en 9-5:a 2,0t med automatlåda. Tack Tommas

 215. Fredrik Moland

  vill tacka thomas som trimma min bmw e39 520ia svarar mycket bättre på gasen och är mkt piggare tack! =)

 216. Fredrik Ahlberg

  Ville bara tacka för ett väl utfört arbete =) chippade min Volvo S40 T4 -98. bilen gick bra innan.. och nu då? behöver inte säga något smil-groparna blir distingta och hornen växer ut när man stampar plattan i mattan.

 217. Matte W

  Charlie på T.M.C Eskilstuna chippade min preppade S4 2.2T. Förutom att han gjorde så att bilen går mycke bättre, så stod han också för ett kanonbra bemötande och bra service!

 218. mikael andersson

  var och chipade min c70 hos thomas fåren månad sen är nöjd det är som en ny bil

 219. nicke mjösberg

  Hallo.. Tackar charlie i e-tuna för hjälpen med min v40 som krånglade lite…nu går den bra igen..o ett bra bemötande.. nicke k-holm

 220. Benny Lindström

  Jag var i Myggenäs med min MB320CDI. Det bølev en otrolig skillnad. Svarar direkt på gasen. Mycket trevligare att köra bil nu. Den gick bra tidigare men nu ennu bättre.

 221. Ammar S

  Vill tacka för ett ett kanonbra arbete, bemötande och bra service. Chipade min Astra bertone 2.0T bilen går otroligt bra =)

 222. Mats Åkerlind

  Tack Charlie för ett utomordentligt jobb med min Audi Avant,trodde faktiskt inte att den skulle bli SÅÅÅ pigg,blev som en ny bil att köra och dessutom drar den ca:en deceliter mindre soppa per mil Tack även till Örjan som tippsade mig /Mats

 223. Jimmy Gylling

  Tja. Ville bara tacka dig Thomas för chippningen av min s40 2.0 T. Det är lite roligare att köra nu. Chippet fungerar kanon och drar inte mkt mer bensin än tidigare. Så det finns bara positiva saker att säga. Stort tack Thomas. Good lúck in the future.mvh Jimmy Gylling

 224. Erik Sahlin

  Thomas och Charlie etanolkonverterade min a6 4.2 för 2 månader sedan. Jag och min lille son fick en trevlig dag i eskilstuna medans bilen blev om chippad. Det blev ett chip med dubbla bränslemappar, bensin och E85, som kan väljas via en switch i kupén. Efter ca 200 mil på E85 kan jag nu konstatera att jag har igen chipkostnaden på ca 1800 mil. Bilen drar ca 1.8 L/mil blandad körning på E85 (med kärvande broms höger bak samt dålig reglersond för vänstra cylinderraden) mot 1.3 L/mil med bensin. Den var lite svårstartad när den var varm vilket ledde till byte av temp.givare för ecu:n vilket löste det problemet (fanns även före konverteringen). \“jag är hel nöjd\“ Tack Thomas och Charlie för bra support och ett väl utfört arbete.

 225. Peter Karlsson

  Var hos Jeppe i Eslöv och chippade vår BMW 523 Touring E39. Bilen har nu rullat cirka 60 mil sen \“ingreppet\“. Det är skillnad, fram för allt bättre vrid, jämnare gång och lite råare insugsljud, har orgnalfilter. Trodde inte själv att det kunde bli sån skillnad, det är ju en sugmotor ändå. Jag kan bara rekommendera TMC:s produkter.

 226. Fredrik Jonsson

  Den 1/8-2008 så chippade jag min lille en smart42 i sthlm hos stefan & jag är helnöjd med servicen. Det tog lite länre tid än vad det borde men det var inte stefans fel utan smartcenters fel dom hade inte uppdaterat min mjukvara så jag hade mjukvara från -01 då bilen byggdes + att jag hade kunnat lossat på staget till westgaten innan jag åkte dit för min westgate var lite för snålt ställd å valdans rostig så staget gick inte att justera som dom hade velat göra, så dom ändra lite i mjukvaran så den inte ladda lika mycket.

 227. Göran Eriksson

  Härligt Charlie. Efter ha kört Kleemann Steg2 i några år beslöt jag att höja laddtrycket. Visst, bilen gick mycket bättre, men efter att Charlie i Eskilstuna mappade om den blev den helt hysterisk. T.M.C. special programmering av mjukvara steg 3. Helt otroligt vilken skillnad. Jag är så jäkla nöjd. Kan verkligen rekommendera Charlie och T.M.C i Eskilstuna. Toppen service /Göran – SLK32

 228. Roland Svanström

  Hej Thomas och tack för chipningen av min SAAB 9-3 Aero i januari 2008 i Stenungsund. Blev överförväntan kanon. Det ända jag ångrar är att jag inte gjorde det tidigare. Motorn spinner som en katt och går mycket tystare. Har även fått lägre bensinförbrukning. Nu är det ännu roligare att köra, när man vet att det finns lite extra under gaspedalen. Underbart!! Tack ännu en gång.

 229. Jerry Krantz

  Hej thomas tack för ett mycket bra jobb, nu är det en riktig \“familjeracer\“ Rekomenderas varmt till alla.. Otroligt seriös och schysst kille. Saab 9-5 numera 220hk 340nm

 230. Magnus J

  Tackar Thomas för en trevlig dag i HBG. Kör nu med chip från er och detta var en aning bättre än tidigare chip från en annan leverantör. Fick lägre bränsleförbrukning och en bättre gas respons. Jag har ingen erfarenhet hur min bil är i original då jag köpte bilen chippad. Nu har jag kört med tre olika chip från tre olika leverantörer och jag kan säga att detta var det bästa helt klart. Jag har en Audi S6 -00 vilket inte är en idealbil att chippa men skillnad är det mellan dom olika iaf. City: T.M: 1,6-1,7 earlier: 2,1-2,3 Mixed: T.M: 1,5-1,6 earlier: 1,8 Highway: T.M: 0,8-0,9 earlier: 1,1-1,3 Så jag kan rekommendera T.M.C helt klart.

 231. Daniel Lundin

  Vill tacka Thomas för ett enastånde arbete och service.Förvandlade min volvo v70n t5 från en halvslö bil till en riktig familje racer.Otrolig skillnad.Kan varmt rekomedera rekomendera.

 232. Håkan Nordström

  var till charlie 21aug,och chippade min bmw530d,otroligt trevligt bemötande och proffsigt utfört arbete. nu går den som en skållad råtta.kan varmt rekomendera T.M.C .FRÅN 218 TILL 263HK. 500NM-580NM. ÄR SÅÅÅÅÅÅ JÄVLA NÖJD. TACK CHARLIE.

 233. Micke hjortzberg

  jag var hos charlie i etun och chippade min evo 8 han gjörde ett kanon jobb och var den trevligaste jag mötte i den världen på länge. bilen vart det stor skillnad på.. tack så mycket charlie (du måste göra nästa bil också)

 234. Lasse Sedell

  Klart imponerad av kunnigheten hos er grabbar: Charlie & Thomas. Efter att par vändor hos er med gott bemötande och fingrande på datoter så har ni fått SLK:n att spruta gummi hej vilt! Som alla vet så är Mercedes ganska komplexa att programera men ni fixa det med glans. Bra jobbat, Lasse MB SLK32

 235. Simon Johansson

  Var hos thomas i myggenäs där han tog i mot min saab 9-3 ss Aero, han är väldigt kunnande och grymt proffsig och ett mycket varmt välkomnande, rekomenderas så klart. kommer tillbaka till dig vid nästa tillfälle thomas. Bilen jag hade inne den här gången var en saab 9-3 aero -03 med 210hp 300Nm, på hemresan låg det på 250hp/370. NÖJD som bara den! p.sså proffsiga från första samtal har jag nog inte upplevt innan.

 236. david mauro prangasevic

  har etanol trimmat min golf 4 gti turbo hoss thomas och är mycket nöjd..går bättre än med bensin och ett vanligt chipp och accelarationen är inte av denna värld.. han bytte program vara tändstift och spridare.. fick byta koppling då den originala bara slirade och klarade inte av kraften..fick köpa en som tål 300hk och 420nm/vridmoment för att få ihop det då var det komplett svänghjul urtrampningslager och kopplingen. rekommenderar etanol konverteringen starkt ett vanligt chip räcker inte till när man vill ha det lilla extra.den drar inte så himla mycket mer ligger nu på ungefär 0,9.. med tanke på att den annars ligger nästan på 0.8 man kan inte bli nöjdare drar allt som kommer i ens vägg.. bild och info på prestanda kommer komma upp på kundbilar

 237. Ruben Lang

  har chipat min bil hoss T.M:chiptuning och jag är supernöjd med min Volvo S40 2.0 T är som en anan bil !!! tack till den trevligt dagen

 238. Anders Michalak

  Stort tack Charlie på TMC i Eskilstuna för chipet till min mb sprinter. Grym skillnad blev det, Mvh Anders Michalak

 239. Jörgen Grönkvist

  Tack Charlie du gjorde ett bra jobb!! Var lite orolig när jag åkte hem .. Men det var som du sa !! Att man lära åka ca: 25-30 mil innan allt hade ställt in sig å det blev full snurr .. Å nu är det full snurr å den går kanon bra .. tack än en gång ..

 240. Niklas H

  Hej Thomas. Tack för ett trevligt och proffsigt bemötande. Samt tipsen för att bibehålla en väl fungerande motor. Min A4 1,8t har fått \“nytt\“ liv efter chip bytet. Nu vet man innebörden av \“turbokick\“ 🙂 Ha det bra… Mvh Niklas

 241. André Lugger

  hallå! vill bara tacka o säga till dom som tvivlar på chippet att det va två år sen jag chippa min e46:a och den går fortf mjukt o fint o med ett bra tryck i motorn 😉 ska köpa en s60t5 nästa vecka så vi ses snart haha ha de bra!

 242. Ruben Lang

  skulle bara saäjer att jag har chipat min Vw Polo och jag är nöjd med resultatet.. tack thomas ..

 243. Sebastian Elfstrand

  Var hos Thomas i Myggenäs och chippade audin. Blev en helt ny bil efteråt. Tack för all hjälp. Och för informationen angående dumpventilerna 🙂 Nu känner man verkligen kraften när man trycker ner gasen 🙂 Tack än en gång för ett proffsigt jobb. MvH Sebastian

 244. Patrik Axhall

  kom precis hem från tomas/myggenäs, trimma min saab 9-3 aero -03, betydligt roligare hemresa än dit vill jag lova! 🙂 tack så mkt!

 245. mikhael engström

  va och chippa min v70R i myggenäs fick en helt ny bil blev bättre på alla sätt och vis thomas e otroligt kunnig och hjälpsam kan rekommendera tmc varmt stort tack till thomas och tmc för all hjälp

 246. markus wilhelmsson

  vill Tacka charlie i eskilstuna för ett mycket snabbt och smidigt jobb med min v40 t4 -99. bilen går som utlovat mycket mycket bra! tack igen!

 247. mattias the..

  tack för grymmt jobb thomas! tirmmning av min 535d -07 ca 50hk till.. + w-max. god hjul på er alla =) http://www.racedays.se

 248. Pontus Ljungblom

  Hallå. Chippade min saab 93 ss 03 hos charlie i Eskilstuna o är väldigt nöjd med resultatet. Tackar o bockar så mycket.

 249. Magnus Nicander

  Jag var i Eskilstuna med min Saab 9-5 2.0T -02 när T.M.C var på turné. Blev bemött av ett proffsigt och trevligt gäng. Medans grabbarna jobbade tog hunden \“bosse\“ hand om mig. När jag tänker efter var det nog ingen hund utan en mindre häst. Jag är väldigt nöjd med effekten i bilen. Åker mer än gärna ut en extra gång och köper mjölk nu 😉

 250. Maria Netz

  Vill bara skicka tusen tack Charlie i Eskilstuna! Bilen blev såå mycket roligare att köra (fast nu gasar man mer så bränsleförbrukningen kommer med största sannolikhet bli högre istället för lägre:) Familjebilen (Passat variant)blev i alla fall roligare! Tusen tack igen!

 251. Daniel P

  Stort tack till Thomas som gav min audi a3 2.0t ett nytt liv. Den blev riktigt rå 😀

 252. Koen Spee

  Min hus bil (Rapido 749M) är nu mycket mer livligt och gör omkörningar väldigt mer säkert, tack Thomas!

 253. YASIN SENYILDIZ

  Tomas thanks for everyting my golf 6 is flying now.If you think chiptuning dont wait TM IS PERFECT…Jag rekomenderar till alla han e grym…

 254. Erik R

  Vill tacka Tomas för hans engagemang och hängivenhet när vi chippade min Seat. Gav mig massor av extra hästar.

 255. Ted Nyquist

  Vill tacka för den underbara servicen jag fick när min Porsche Cayenne Turbo optimerades. // Ted

 256. Tom

  TM Chiptuning har gjort en lyckad effektökning på min Fiesta TDCi. Har tidigare provat en KCR-box. Boxen gav en viss ökning av effekten, men kraften kom lite ojämt jämfört med TM Chiptuning.

 257. Robin Andersson

  Vill tacka thomas för ett grymt jobb med min evo8, Den går sjukt bra och jämnt. Stor skillnad mot innan:)

 258. Mikael Takalo

  Vill tacka Charlie i Eskilstuna för grymt jobb med min Audi A4 Avant 02. Nu går bilen som den ska, istället för att sälja bilen så kommer jag ha kvar den. Nu är det roligt att köra bil igen =)

 259. joakim ferm

  vill tacka thomas för han fick min hummer h2 att gå som en dröm,grymt stor skillnad,har nu satt på ett magnaflow effektsystem och ett öppet k&n luftfilter nu är det värt varje droppe bensin..grymt jobb,kan varmt rekomendera dig thomas,och ja lär återkomma med fler bilar framöver.mvh joakim

 260. Stefan Rosmark

  Ett stort tack till Charlie och \“tysken\“(vet ej vad han heter) i Eskilstuna 26/5 för ett bra jobb med min Saab 9-5 2,3t -04 Stor skillnad och ett nytt liv i bilen

 261. Janne Holmgren

  Ville bara säga GRATTIS! till Charlie som stått framför prästen 🙂

 262. Tobias Zetterblom

  TACK Charlie nu vart det drag i mercan även ett gammalt lok som denna 300tdt går o få fart på kommer med nästa snart

 263. Tobias Zetterblom

  TACK Charlie nu vart det drag i mercan även ett gammalt lok som denna 300tdt går o få fart på kommer med nästa snart

 264. Julian Iraola

  Tack Thomas! Nu är jag över 500hp! Redan skillnad och vilket ljud!!! Blir nog däckbyte lite oftare nu. Snabb och effektiv service! /Julian

 265. Mårten Lindén

  Thanks for everyting Thomas, my BMW 335i is literally flying!!!

 266. Daniel Olsson

  Vill tacka Charlie som chippade min Volvo V70 2,4t-02 och jag är väldigt nöjd med resultatet.

 267. Jan Wallbäck

  Jag fick kontakt med Charlie via nätet och han chippade min Fiat Grande Punto MJT 1,9 så jag fick trettio hk ytterligare. Vilket proffs. Jag vågar rekommendera honom till vilken bil som helst. Han avrådde dock mig från att chippa min Porsche, den var redan tillräckligt snabb tyckte han. Jan Wallbäck

 268. Eddie Rudolfsson

  Tackar för en mycket proffsigt bemötande samt en underbar gång på bilen efter chipningen

 269. Carl Stjernström

  Tackar och bockar för chippningen av min bil, en seat leon 2.0 tfsi.. är hur nöjd som helst med resultatet 🙂

 270. Jerker Andersson

  Hej Jag var hos thomas och fixade min saab 2.0t biopower-06. Jag blev mycket nöjd med resultatet. Bilen fick ett nytt liv. Proffsigt och bra bemötande. Jerker

 271. Andreas Fernqvist

  Tack charlie för ett riktigt trevligt bemötande och ett väl utfört jobb. Kan rekomendera charlie i eskilstuna till alla som tänker chipa en bil. Audi a4 1,8tsq -00

 272. Antonio Fancanello

  JAg var hos Thomas den 30. September med min nya saab 9-5 2.0T. Tack för allt ett riktigt bra jobb .. Bilen är pigg och fräch med nya 205bhp och bensinen gick ner från 9,3 till 7,1L per 100km.. ++++++++

 273. Karsten Lang

  I am very happy with the development of my car we got now tuning step 2 and its gotes very good and powerful ..like it 🙂 and we are not done yet so looking forward to the next step, Thanks to the Boss Thomas ge does always a good job!!! My Audi A 4 1,8T is great

 274. Hasse Mans

  Tack Charlie för toppenbra bemötande då du tog dig tid att gratis kolla om Nitro ZEX-satsen gick att instalera i min BMW 550 touring. För mycket strul med BMW:s insug och avsaknad av mekaniska stag till fullgaskontakt tyvärr….får väl nöja mig med de över 400 hk som redan finns!

 275. Niklas Thelning

  Tack Charlie för gott kaffe samt bra arbete med min Zafira OPC. Jämnare gång samt massor av mera klös gör familjebussen till en riktig contender vid rödljusen i sommar!

 276. Johan Hansson

  Skulle vilja tacka Thomas för all hjälp jag fått utav honom mycket bra kille skulle rekomendera T.M.C till dom som har funderingar på att chippa sin bil. Har själv en A4 2.0Tfsi Quattro som nu fått 260hk istället för dom lite små trötta 200hk. Betydligt bättre klipp i maskinen nu=)

 277. Magnus J

  Tackar Thomas åter igen för ett bra arbete 🙂 Min andra bil som är fixad av Thomas 🙂 Min golf IV 1,8T går som en dröm. Även polaren blev helnöjd med deras bilar 🙂

 278. René U. Valdes

  Thanks Thomas!! The car feels fantastic. Specially on the freeway. Now my Audi TT, feels smoooth….and fast…/ let me know to the summer, if you need a TV Crew, to film your car and races!! All the best // René Valdes / filmdirector/producer / Greenworks Television

 279. Goran O

  Audi A6 1.8T Avant,-98. Mild chip with approx.30hp extra(150->180 hp). Drove it with fully packed luggage compartment and family to ski resort Stöten and back. Stopped for fuel at Knäm before the Norwegian border. Next time I stopped was in Oslo on our way back, because I thought my fuel gauge was broken. I had driven 670 km and had more than a quarter of a tank left. After refueling 49 liter I was smiling all the way home: averaging 7,3 liters per 100 km at minus 15-20 degrees. Excellent work.

 280. Adam

  I had my Smartcar Fortwo -08 for tuning down in malmö The car is more responsive and have more torque Thank you for a great job thomas!

 281. Johan

  Det här borde alla få uppleva som åker Trafic!!!! Lämnade in min trötta Renault Trafic 1,9dci för en liten uppgradering. Har nu kört ca 2000mil sedan uppgraderingen och är så j-vla nöjd!!!!!!!ursäkta språket. Motorn har en helt annan karaktär,den drar på samtliga växlar och orkar min husvagn på 1500kg utan problem! I backarna var jag tvungen att växla ner till 3-4, efter uppgraderingen så blev det 5-6 istället ; ) Jag kan bara säga suveräna grabbar att ha och göra med,bra service!!!! ps den går bättre en trafic 2,5 kompisen är skitförbannad!. Mvh johan

 282. Ted

  GRATTIS!!! Vill bara gratulera till den nya hemsidan som är otroligt snygg. PS. min peugot skåp 2.8hdi går som ett spjut.

 283. Kjetil Aksberg från Larvi

  Great work on my BMW 318d. I Bought the TMC Flasher with two trim steps. Step 1 is optimized for the fuel consumption, but step 2 is my favorite. 90 Nm gained on step 2. I am very satisfied!

 284. Ted

  GRATTIS!!! Vill bara gratulera till den nya hemsidan som är otroligt snygg. PS. min peugot skåp 2.8hdi går som ett spjut.

 285. Adam

  I had my Smartcar Fortwo -08 for tuning down in malmö The car is more responsive and have more torque Thank you for a great job thomas!

 286. Martin Olsson från Ystad

  Fick min BMW 335i bensin „chiptunad“ är riktigt nöjd med resultatet. Tomas ger ett ärligt och genuint intryck. För er som funderar på att skaffa chip till era bilar så är detta ett seriöst ställe, bara att slå till. Tack för hjälpen Tomas.

 287. Caner G från Uppsala

  Lämnade in min Audi A4 1,8T Quattro -05 (B7) på trimning. Oturligt nog strulade två tändspolare (byttes av TMC) och nu visade det sig att jag har en magnetventil som behöver bytas då det är vanligt på min bilmodell. Väldigt märkbart att när man varvar ur bilen så ger den ifrån sig några ryck på ca 4500 varv på 4e växeln (i mitt fall). Denna ska TMC byta också för endast materialkostnaden – väldigt tacksamt! Bortsett från det så känns bilen markant snabbare i accelerationen. På 12 milsresa snittade förbrukningen på 0,68 l/mil. Väldigt bra bemötande och service över förväntan av Charlie i E-tuna. Kompetent och förklarar ner på detaljnivå om det så behövs. Tack!

 288. Christer Ädel från Lilla

  Återigen har Tomas visat sitt stora kunnande. Jag Tunade min -06 4,6 Mustang V8 och det framkom i bromsbänken att jag hade för lite hästar på bakhjulen och en dip vid acceleration. Har nu bytt spjällhuset så nu går bilen som en dröm. Förbrukning blandad körning har gått ner från 1,28 till 1,12 men krutet på mellanregisteret är märkbart mycket bättre. (kan nog minska förbrukningen betydligt mer men det går inte att låta bli att trycka på gasen) Detta är 3:e bilen jag chippar hos TM och har alltid fått ett fantastiskt bemötande mycket kunnigt o proffsigt utfört arbete med ett fantastiskt resultat. Min dotters Audi A3 TS har sedan chipning för tre år sen gått som en dröm och när hon hade ett problem för ett tag sen diagnosterade Thomas det GRATIS Tack.

 289. aLx

  Proffsigt bemötande av Tomas i Hjälteby när han uppgraderade min audi a4 1.8t -01 från 150hk till 195hk. Tar sig tid och besvarar frågor på ett ödmjukt och bra sätt för en med inte lika stor kompetens som han. Har sänkt förbrukningen med runt 1dl per mil nu. Bara att rekommendera TMC!

 290. Mikael

  BMW 530 diesel -01. (original 193 hk och 420Nm): Har nu kört ca 100 mil med bilen sedan trimningen. Är mkt nöjd! Bilen känns mycket starkare vilket bekräftades vid tidtagning: 120-160 km/h på 5:an: ca 10,1-10-2 sek. original. ca 7,5-7,6 sek. efter trimning. Rekommenderas varmt!

 291. Challe

  Tack så hemsk mycket Ted! A3 2.0TFSI orginal 200hk nu efter T.M.C-chip har ökat till 260hk. Bilen går som ett skott efter trimmet. Mer häst är mer körglädje ^^. Jag säger bara: Mer häst till folket haha.

 292. Marcus

  Hej Jag jag chippade min bipper med 68 shetlandponnys innan efter thomas magic touch blev det 93 vilda och en stor skillnad på vrid och fart Tack thomas för hjälpen jag e jätte nöjd //Mvh Marcus

 293. Pontus

  Chippade min BMW E91 320d -07 hos Charlie på TMC Eskilstuna, stort tack för bra resultat! Mycket bättre vrid och lägre bränsleförbrukning nu. Kört ca 150 mil och det fungerar klockrent! Även provat KCR-box på denna bil och det funkade inte alls, vilket skit!

 294. Gustav

  Hej Charlie. Jag är mycket glad & nöjd med bilen efter ditt utförda arbete. Kan varmt rekommendera andra att åka till dig. Bättre service människa finns nog inte. Mvh Gustav

 295. Alexander

  Vill tacka charlie på tm i eskilstuna för grymt bra jobb med min skoda octavia RS, Vart GRYMT nöjd! kan rekomendera tm i eskilstuna!!!

 296. Johnny

  Thomas fixade till min Smart mhd -08 71hk för några veckor sedan och måste säga att det gjorde susen! Det skulle ge runt 15hk, men man märker framför allt ett betydligt bättre vrid, speciellt vid låga varv. Det känns som att 1-litermotorn har vuxit ett par storlekar 🙂

 297. Sakiboy

  Tomas fick min ford kuga att gå som än dröm…Mycket bra service, trevlig…Tack tomas superbra jobbat mycket nöjd…

 298. Mats

  Rekomenderar Charlie i Eskilstuna starkt! Mycket kunnig och en suverän service!!

 299. Bo

  Tackar för mkt god effektökning och ökat vrid på Alfa Romeo 166 3.0. /Bo

 300. Axel

  Chiped my Volvo V70 D5 @ Tjörn and got some extra horsepower and Torque, I think I have 220hp/470nm now. Works very well, and much cheaper then other chiptuning companies.

 301. Håkan

  Tack Charlie för bra mappning av min Forester! Var lite besviken först när jag inte tyckte att det hade hänt något, men efter dryga 400 km kom KICKEN – helt annan gasrespons och mycket tydligare turbokick när den kommer upp lite i varv! Får väl se hur länge man är nöjd med detta, känner jag mig själv rätt är det nog snart dags för stage2..;-) Mvh, Håkan

 302. Ingemar

  Hej. Jag var ner till Uddevalla och köpte husvagn (bor i Boden) och passade på att åka till Stenungsund och få lite mer hk. Jag är kanon nöjd över hur bilen blev och den fina servicen. Kommer att rekommendera fler att åka till er.

 303. Anders

  Hej!jag har en a6-00 1,8t lite trög så jag ringde till tmc och åkte ut till hjälteby och fixade motorn från 150-195hk fick en ny bil, rolig att köra.mycket bra service och visste vad han pratade om.

 304. Dennis

  Vill tacka charlie i eskilstuna för ett trevligt bemötande och bra arbete med min s4 -99, nu efter några mil går den kanon och är jättetrevlig att köra igen.

 305. Stefan

  Hade tappat förtroendet för min Smart Roadster när jag kontaktade Tomas. Fyra timmar senare träffades vi utanför Varberg, ytterligare en timme senare åkte jag hem med en ny bil. I bästa fall hade jag hoppats på bättre effekt, men på köpet (billigt) fick jag bättre vrid, bättre växellåda, bättre vartal och så vidare. På fem timmar gick jag från bilbytartankar till körglädje i befintlig kaross! Tack Tomas för en makalös förändring!

 306. Mats

  Hej, har dröjt med att skriva då jag ville göra en utvärdering av chippningen som gjordes i Maj -2010. Har en SL 500 av årsmodell -96 som det monterades SS sportavgassystem med race cattar på och sedan chippning hos Charlie i Eskilstuna. Är mycket nöjd med jobbet som charlie utförde och bilen går nu som ett skållat troll 🙂 och bränsleförbrukningen har inte stigit, svårt att veta exakt då man nu är „lite“ hårdare på gasen med fler hk, men det är ju underbar att känna kraften och mullret….. 🙂 Bara att rekommendera andra Mercedes V8-ägare det samma.

 307. Bobby

  tusen tack till thomas som verkligen tog sig tid och pillade med vad han kallade min gamla transistor radio i min cl 500 mercedes , bra blev det också bränsleföbrukningen gick kanske ner aningen inte alls mkt men effektökningen var nog mer än vad thomas säger på sidan 🙂 nu kan jag desutom med det högre bränsletrycket köra 50 etanol utan konstigheter 🙂 vielen dank thomas du hat alles sehr sehr gut gemaht 🙂

 308. Jesper N.A

  Tusen tack för jobbet med min Audi A6 1.8T idag thomas. blev ju en brutal skillnad att köra bilen, svarar bra genom hela registret men speciellt i mellanregistret (blir ju nästan rädd när man trycker på gasen) , har inte hunnit testa bränsleförbrukningen än, men det kommer och jag är nästan säker på att jag kommer att bli nöjd!

 309. Pierre Claesson

  Vill bara tacka Thomas för en grymt bra Service, då jag behövde hans hjälp AKUT i Fredags kväll! Kör nu en Opel Vectra 2.0 T som vi stoppade i ECO trim i. GÅr ändå förvånansvärt bra. Mycket piggare än jag trodde att den skulle bli!

 310. Peps Persson

  hej tomas ! ja calibran är avställd å den cippade peogeut 406 v6 går som vinterbil. faktiskt riktigt nöjd med vinterbilen oxå blev framförallt rappare i automatlådan dvs tar tillvara vridmomentet bättre vid axx å omkörningar! calibran blev ännu rappare efter att ecu n justerat in sej efter 20-30mil skulle nog tro att det ytterligare 10hk nu!!! spinner loss på trean fast än de är 4×4.0-100 på ca 5,5 sek toppfart 271kmh gps. bilen är riktigt körbar i alla register å kommer redan riktigt vasst vid ca 2000rpm så jag e riktigt nöjd. tack för tuningen å vi ses snart jag har ju en bmw oxå…

 311. Janne B.

  Hej Tomas. Var hos dig för en vecka sen & fixa min BMW 530 xi -08 (E60). Orginal 272 hk vrid 340 nm. Du höjde Hk + 25 och vridet med + 40 nm enligt dig. Men det känns f..n i mej som du höjt de dubbla. Helt ny bil. lite svårt att testa nu i detta vädret,men har provat där det har varit fäste. God Jul Tomas och tack för hjälpen. MVH Janne.

 312. Jonny Fred

  Thomas fixade till min Opel Vectra 2.0 T-06 med Ecotrim. Visst var bilen rapp innan , men efter Thomas pillade lite med datorn så har det blivit en helt ny bil. Ger bättre respons på gasen o bränslet har minskat. Vill även tacka Ruben Lang för förmedlingen till Thomas…. Viele dank. Tack så mycket GOTT NYTT ÅR från Jonny i Jönköping

 313. Marcus

  Var hos Charlie i Eskilstuna under senhösten -10 med min nyinkopta V70 2.5T -05. Och jag är väldigt nöjd med både jobb och kundbemötande. Bilen gick bra innan och nu går den som en dröm när man växlar ner och visar bakändan för törstiga smågrabbar :-). Har haft en v70 förut som jag trimmade hos BSR till ett ganska saftigt pris. Men hos TM betalade jag mindre än hälften för samma prestanda!!!! Rekommenderar varmt TM

 314. Christian Arvidsson

  Hej! Var idag hos Tomas och gav min PV ett nytt ansikte! Min diesel blev som ny och vilken känsla det är nu! Tomas är mkt skicklig och korrekt i sitt bemötande och servicen var mkt bra! Kan varmt rekomendera TMC, är en riktigt bra firma.‘ Mvh Christian Bil: V70 fas 3 2,4 D med nu mkt krut under huven!

 315. WilMa Transport

  Tack Ted och Tomas! Var hos E-AT Ekoxens Alltlänst i Rödeby för ett par veckor sen och fixa min lastbil DAF 105.Orginal 410HK, 2000 Nm och nu minst 475HK och 2340Nm. Bilen gick bra innan men är nu som ny. Spara på bränsleförbrukning och mer hästkraft, även med fullt last! Mycket bra jobbat! Jag är mycket nöjd över hur min DAF blev. Tack så mycket Ted och Tack så mycket Tomas!! Mvh WilMa Transport i Älmeboda

 316. LoanititUnlaf

  Nice site ….)

 317. Daniel

  Nu har jag kört ett tag sen jag fick min Audi A6 2,0 tfsi -2010 fixad, och kan bara säga TACK TACK det blev grymt!!! Alla som har en Audi A6 och funderat på att chipa den sluta och fundera gör det NU!! MVH Daniel

 318. Adam Larsson

  Va igår hos T.M Chiptuning i Eskilstuna och trimmade min Saab 9-3 SS -05. Nu går den betydligt snabbare och är därför roligare att köra! Ett stort tack till Charlie!

 319. Jimmy

  Tack Tomas! Var och fixade min Peugeot 4007 2,2HDI-09 i Malmö. Vilken skillnad!Det känns som att man har bytt motor i bilen.Startar i 2:an växel utan problem,inget onödigt ner växlande när man går in på 70 sträckor, bara släppa på gasen och sen gasa igen när hastighetsgränsen höjs igen och den bara drar iväg utan problem!WELTKLASSE! Ska bli kul att testa när man hänger på husvgnen. orginal: 156 hk 380NM Nu: 186-190hk 440NM

 320. Robert

  Stort tack Thomas för hjälpen med ny SW till min E55 AMG! Bilen går nu mycket mjukare/renare och med bättre gasrespons. Har inte hunnit testa toppfarten ännu men betvivlar inte att den gör mätaren ut. Ser fram emot nästa besök med test i bromsbänk!

 321. Fredrik

  Tackar tackar!!! Vår Ford Galaxy 2,3 2004 blev det klar skilnad på. trots att det inte är en „turbobil“ så blev det märkbar förändring både på motorkaraktären och framförallt bränsleförbrukningen som blev mer tacksam. Så nu blir det en klart bättre dragbil. Arbetet utfördes av Ted på E-AT Ekoxens Alltjänst i Rödeby.

 322. Micke

  Hej. Tack för ett trevligt bemötande och god mat i Fredags. Vi hoppas på ett bra samarbete. Vänligen m-sport rallyteam sweden.

 323. Torgny

  min s70 99:a blev ingen racer men den blev både piggare orkar mer och går billigare helt klart värt pengarna

 324. Magnus

  Hej satte in nya headers plus down pipes utan främrekattar i min Mercedes C63 -09 Otrolig effekt helt super nöjd, Så ett stort tack till Tomas!

 325. Daniel

  Hej! vill bara tacka (Charlie)för ett mycket proffsigt bemötande och bra jobb! Med de nya 40hk går min Mercedes SLK230 kompressor som en raket, den till och med låter grymmare. Mycket nöjd, men det blir snart till att köpa nya bakdäck……. Har du en 230 kompressor ring Charlie det är värt varända krona! Mvh. Daniel

 326. Henrik

  Thomas tog i mot mig på långfredag och skrämde upp min Passat 2.0 TDI som nu går märkvärt mycket bättre! Åkte med en kille som kör en Nissan 350Z till Elmia som blev helt ställd när jag hängde på han på motorvägen och sedan förklarade att det var en 2.0 TDI haha! Ett tips till alla Passat 3C ägare där ute, åk till Thomas! Speciellt när man har 19″ fälg på 😉 Vielen Dank Thomas!

 327. Niklas Ahlgren

  Chiptrimmade min BMW 320d Touring -06 i Eskilstuna hos Charlie. Mkt nöjd med resultatet. Otrolig skillnad, även på höga varv! Mkt bra bemötande och service. Rekomenderas stark!!

 328. Enver

  Jag lämnade in min CLK 55 AMG för ombygge. En kompressor skulle byggas in, samt mjukvaruuppdatering! Ingenting lämnades åt slumpen, Thomas & Co gjorde ett skitbrajobb! Jag är mycket nöjd och bilen har transformerats till ett monster. Det var över mina förväntningar. Jag var i försäljningstankar, numera kommer jag inte kunna sälja bilen, jag är kär på nytt! Thomas! Du hade rätt, det kommer bli svårt att sälja bilen nu efter att du har varit o pillat och trixat med den 😉 Tack TM Chiptuning.

 329. Caner G

  Vad förbi TMC i E-tuna för att fråga om det miljöchip jag installerade för ca 1 år sedan på min Audi A4 1,8T Quattro (B7). Fick ett tips då om att mitt lufttryck var på tok för lågt i däcken. Utgick från att 2,4 skulle vara tillräckligt enligt lappen på insidan av dörren. Pumpade upp till 2,8 enligt Charlies rekommendation och min snittförbrukning på en 8 mils resa (70-90 väg mestadels) landa på 0,55 l/mil. På Transportstyrelsens hemsida ligger snittförbrukningen för min bil på 0,71 l/mil. Dagens lektion: Chiptrimma och pumpa däcken samtidigt, inte med 1 års mellanrum som jag. 🙂

 330. Peter

  Optimerade min bmw 325d hos thomas igår fr 197hk o 400nm till strax under 300hk och 620nm och det märks. Skall bli kul på kinnekulle på söndag och bmw körningen.:-)

 331. 4 VOLVO

  Vi chippa våra t5or och 1 t4a i malmö. Vi blev sjukt nöjda. det är helt klart friska hästar man får 🙂

 332. Tim

  c7o blev lite roligare efter en lite data av thomas. tackar för de! hoppas de funkar bra imorgon på gsr träffen! ska snart tillbaka och bänka den med 😀

 333. Anders

  Hej! Det blev ett ecotrim tillslut. Förbrukning är nere runt 0,65 vid körning på 90 väg, inte illa. Det är inget fel på axet heller, skjuter på bra genom växlarna. Ska få den bänkad under sommaren, så man vet vad som gömmer sig i den lilla spisen;) Klart ökad körglädje för en rimlig peng blev det i alla fall. Tack för ett trevligt bemötande hos tmc. Audi a4q ts 220hk 300nm

 334. Jocke

  Stort tack till Charlie i Eskilstuna! Var förbi för någon månad sedan och trimmade min bmw z4 (3,0). Nog fick man mer tryck allt! Känns väldigt ettrig nu med sporten intryckt! Men efter att nu ha gjort några längre turer har förbrukningen dessutom rasat rejält. Från 9,3 till 8,3 (!) o jag vet inte om botten ännu är nådd…! Mer tryck o lägre förbrukning, precis som utlovats. Sällan man blir så nöjd med inköp nu för tiden!

 335. Christer Ädel

  Tack Thomas för din fantastiska suport. Jag Chipade min Mustang GT -06 för drygt ett år sedan med ett underbart resultat. Sen har jag fått Hjälp med en del problem som uppstått (ej på grund av optimeringen)alltid lika bra bemötande och en uppföljande support som saknar motstycke och inte finns hos många företag. Jag har chippat 4 bilar hos TM hittils med mycket goda reultat. Mer kommer. Tack för all support, svar på frågor och den tid du lägger ner i uppföljning. Christer Ädel

 336. Carlskrona VVS

  Lämmnade in våra två Ford transiter från 2010 när dom gått ca 500mil på T.M Chiptuning i Karlskrona. har idag kört lite över 2500 mil det dom gjorde med bilarna var helt otroligt 86hk till 140hk förbrukningen sjönk i rundaslag 1dl/mil och effekten gjorde att man hinner med ett jobb till om dagen med all utrustning som åker med. Ett stort tack till T&T för denna gången kommer med privata bilar snart 😉

 337. Magnus

  Optimerade min Volvo V70 2,5T -99 i måndags hos charlie i Eskilstuna. Trevligt bemötande/service och resultatet blev klart positivt. Mycker bättre vrid i maskin och mera körglädje. Klart värt pengarna.

 338. Roffe

  Tack Charlie i E-tuna för ett trevligt bemötande och jobbet med att trimma upp min saab 9-3 ss och kompisens Volvo S60, Vilken känsla det blev att köra nu. 2 nöjda kunder (väntar på nästa besök)

 339. Sascha

  Hej, Var hos Thomas i Hjälteby imorse med min Ford Focus. Tack för en så trevlig bemötande o kaffet! bilen känns lite piggare nu 🙂

 340. Velo

  Va uppe hos „tysken“ för några dagar sen o bänkade min gamle 945:a. Ingen vidare effekt då ja tappade nåra skruvar t wasten på väg upp. Men allt gick smidigt, snabbt o profesionellt till. Grymt bra service=) Kommer tillbaka snart igen o testar på annat bränsle o nya skruvar t wasten..

 341. Emil

  Var in med min Saab 9-5 till charli i E-tuna blev riktigt nöjd med resultatet. Tacka för ett trevligt bemötande och ett bra jobb.

 342. Andreas

  chippade min v70 2,5t -05 för 2 årsedan blev otroligt nöjd:-) skall in med passaten imorgon,hoppas på magi ännu en gång:-)

 343. Ahmed M5

  Vill tacka grabbarna för ett gott bemötande och service i Rödeby tm-chiptuning! Resultaten var goda och helt klart att rekomendera Rödeby för ett bra Chip =) Mvh M5 e34 POWER!

 344. Peder Bernlöf

  Var hos Thomas i Hjälteby med min Renault Megan coupe09 2,0 turbo för ca 1/2 år sedan. Bilen går som en dröm. Thomas är väldigt kunnig och serviceminded och ställer alltid upp när man har frågor. Thomas Får 5 chip av 5 möjliga 😉

 345. Seppo

  Chippade min T6:a hos charli i Eskilstuna i Augusti.Går som en ferrari drar mindre bränsle.Mycket bra jobb och trevligt bemötande

 346. Andreas, Lidköping

  Tack Tomas för all hjälp jag fick med min saab 9-3 combi,du har vart fantastisk med din hjälp.Mycket nöjd över recultatet.

 347. Martin

  Tack Thomas för en heroisk och proffsig insats med min Alfa. Det började trögt eftersom Thomas fick felaktiga uppgifter från fabrikanten (Italienare!). Men Thomas fixade problemen på egen hand och fick en redan underbar motor att gå magiskt. Hela registret blev klart bättre men framförallt tempramentet vid höga varv blev som man vill ha en Italienare. Dessutom har bränsleförbrukningen gått ned markant, mer än utlovade 7-8 procent, tjänar ju in jobbet inom 3 år. Jag är supernöjd med resultatet och Thomas kunnande! Kan nog tänkas bli en fortsättning framöver….

 348. Gio

  Tomas chippade min 997 turbo -07 i somras, tur att den har shortshifter låda med korta slag så man hinner växla när „flygplanet“ drar iväg. Tack Tomas, der Wagen geht noch wie ein Flugzeug!

 349. Hyck

  Tack Thomas för ett trevligt mottagande och framför allt ett mycket trevligt resultat på min Golf R32-07. Den går som ett spjut och som en liten extra liten julklapp förändrades förbrukningen men dryga 1dl milen vid „normal körning“! Stort tack, jag kan varmt rekommendera TM Chiptuning!

 350. ilir

  Fick lite extra kraft i min a4 1.8t, det är nått jag kan rekommendera andra ägare med 1.8t som vill ha lite bättre drag i bilen. Nu återstår att se hur motorn mår efter ett par tusen mig:-) tack TMC för ett bra jobb!

 351. Mange

  Vill tacka Charlie på TM Chiptuning i Eskilstuna för ett helt fantastiskt kundbemötande och ett kanonjobb med min A4 2.0TFSI! Bilen går kanon!! Jag kan varmt rekommendera TMC! För du blir INTE besviken! 🙂

 352. ilir

  Fick lite extra kraft i min a4 1.8t, det är nått jag kan rekommendera andra ägare med 1.8t som vill ha lite bättre drag i bilen. Nu återstår att se hur motorn mår efter ett par tusen mig:-) tack TMC för ett bra jobb!

 353. Pelle

  Jag vill tacka Charlie i Eskilstuna (än en gång) för ett grymt bra jobb! Jag har chippat alla mina bilar jag ägt (som varit värda att chippa) hos Charlie, och jag slutar aldrig bli förvånad! Hur så „lite“ kan göra så mycket både prestanda och bränsle ekonomiskt. Den han gjorde nu var en A8 4,2 quattro och skillnaden är slående! Tack så mycket Charlie! Keep up the good work! 🙂

 354. Stigge

  Vill tacka Charlie för ett toppen jobb på min Volvo c70 och trevligt bemötande. Den blev som en helt annan bil efter chippningen. Och grymt mycket roligare att köra. Ångrar mig inte ett dugg att jag gjorde det. Blir nog ett chip till i frugans bil till sommaren.

 355. Erik Berg

  hei thomas!! nå er det skiftet tenkabler på gamla mercan (sl600), så nå går den på alla 12, jevla til drag det ble nu med din nya chipping, du fiksar alt!!! tack så mycke för den beste sevice och din kunskap!! Vill du ha din bil opptimal?, ja da åker du till tmc chippt. kul att se den på you tube också!!! mvh erik berg

 356. Mikael Bengtsson

  Jag vill tacka Henrik och dom andra killarna på TM för ett toppen jobb med min Seat Leon FR, var en helt annan bil ja åkte hem med ifrån jobbet. Tack igen Henrik för den smidiga lösningen med bilen.

 357. Raphael

  Danke Thomas, bin eben zu Hause angekommen und die Kiste läuft sauber und wesentlich besser als vorher. Komm gut nach Schweden und nochmals vielen Dank 🙂

 358. Martin Hummer h2

  Tack T.M för ett grymt bra och trevligt service!

 359. Robban Seat Leon

  Jag var inne hos charlie på tmc eskilstuna och jag hade massa felkoder på bilen så jag fick byta massa saker som magnetventil, lmm, dumpventil men nu går bilen bra och charlie gav mig grym service via telefon och via felsökning för att bilen skulle gå som den ska är det någon som kan vag 1,8t så e det han! MVH robban

 360. Fredrik

  Jag var i dag iväg med min Volvo V70 D hos Thomas när ja åkte därifrån var det en helt ny bil så ett stort tack för i dag till min nya bil Thomas.

 361. Gustav

  Snart dags för en uppgradering till steg 3 av min Skoda Octavia RS från 2002. Så Charlie vi lär väl synas snart.

 362. Daniel

  Chippade min Skoda OCtavia RS här, ruggig skillnad. Suverän service och väldigt trevligt bemötande av Charlie.

 363. Lasse

  Vill tacka Charlie för ett toppen jobb på mina A 4 2.0.t quattro ….

 364. Robert

  Hej och tack igen Thomas och Henrik! Bilen blev väldigt rask och går även att köra snålt efter besöket ute på Tjörn! Audi quattro Tfsi 2.0

 365. Bengt

  Hej fick min HUMMER H3 chippad för några veckor sedan,märkbar effektökning blev det + att växelådan funkar MYCKET bättre,och till sist mycket trevligt och cerviseinriktat motagande.ett stort tack

 366. Erik

  Stort tack till Thomas för trimningen på Tjörn av min SAAB 9-3ss 1.8t -04 som fick sig ett helt nytt liv efteråt med ca +60 HK och +90Nm!! =D

 367. Lucas

  Hej. Fick min Skoda Octavia RS chippad hos Charlie på TMC Eskilstuna. Wow säger jag bara! Sjuk skillnad emot vad den var tidigare. Jag kör på V-power och jag tycker den drar mindre än tidigare. I alla fall vid normal körning 🙂 Stort tack! Mvh Lucas

 368. Dennis Olsson

  Bra jobb, bilen går nu klockrent. Nu vågar man hålla stumt utan att behöva oroa sig för motorras. Tack för hjälpen

 369. Fredrik Augustsson

  Många tack till Thomas på Tjörn för ett professionellt utförande! Min Saab 9-3 02 blev som en ny bil! Som ett litet tecken på min uppskattning sitter nu 2 st. Tm Chiptuning dekaler på bilen!

 370. Åke

  Var hos TMC på tjörn för en effektmätning av min Audi S4 -00,trimmad hos ett välkänt Stockholms företag.Besöket slutade med ny mappning och +100 Hk! Alltid intressant att se ett proffs jobba. Tack Thomas!

 371. Mathias

  Haft min Audi A4 B7 2.0tsq -06 på chippning hos Charlie i Eskilstuna idag och är mycket nöjd med resultatet! Ska dock ta ca 20mil innan den fungerar fullt ut och jag har bara kört 10, men den skottar på bra mycket bättre än original! Väldigt bra service och trevligt bemöt både på Mejl och när jag kom dit. Värt varenda krona!

 372. Bo Lundgren

  var hos charlie i Eskilstuna ,och optimerade min octavia rs 2 som för övrigt gick som ettskollat troll innan optimering ,nu har fått ett vrid som en dielsel och går nu mer som fler skollade troll ,tack Charlie för ett bra bemötande och ett super bra jobb Bosse .L

 373. Jimmy Göthberg

  Har haft min Audi s4 ute på Tjörn hos Thomas för mappning och fick det bästa bemötande och service, och bilen går kanon! Tusen tack

 374. Göran

  Vi lät Charlie göra en injustering av vår Audi A6 1.8T Quattro 2003 (C5) och det var som att få en ny bil tillbaka (+44hk 😉 ). Ökad styrka och acceleration över hela registret även på femmans växel. Det blev ett helt otroligt lyft med en fin jämnhet i gången och något mindre bränsleåtgång. Charlie har verkligen koll på denna bilmodell (säkert många andra också) och kom med många viktiga påpekanden och tips. Synd att vi inte gjorde det tidigare, det är verkligen ett måste.

 375. Matte

  var inne hos charlie i eskilstuna för andra gången.nu vart det min passat 1,8t 2001 som fick ett steg 2 chip. vart mer än nöjd med resultatet går som en klocka. tack än en gång charlie kommer garanterat tillbaka när jag byter bil 🙂

 376. Aleks

  Efter tidigare trimningar hos annan „stor“ firma, försvann tilliten hos de och jag fick höra mycket gott om TMC. Slog en signal till Tomas och blev övertygad direkt att låta hans fingrar trolla med min styrbox. Den kunskap han har är obeskrivlig! Mycket riktigt, precis som alla recensioner man har läst innan jag bestämde mig för vilken trimfirma, stämmer allt vad folk har skrivit om TMC. Jag kommer alltid låta Tomas mappa mina bilar i framtiden.

 377. Emil Carsbrant

  Thomas bra jobbat fick ett mycket härligare tryck i min BMW 740 e38 Efter en optimering av dig steg 1 gav den ca 30hk och 50nm det märks Inte bara en piggare motor tillochmed nästan bränslesnål för att vara en V8 Tack så mycket och lycka till med dina andra projekt;-). //Emil Carsbrant „BMW 740 e38“

 378. Henrik

  Väldigt nöjd med min a3 2.0tQ steg tre +71hk wow är allt jag kan säga ““‘

 379. Freddy

  TACK TMC FÖR MIN NYA BIL PEUGEUTEN GÅR SÅ GOTT EFTER HA VARIT GJORT IORDNING DEN HOS ER.DET ENDA JAG ÅNGRAR DET VA ATT JAG INTE GICK TILL ER MED EN GÅNG JAG HADE EN TRIMBOX PÅ MIN BIL FÖRST O DET FUNGERAR INTE MEN MED HJÄLP AV TMC TRIM SÅ FUNGERAR MIN BIL IGEN SÅ TACK SÅ MYCKET IGEN

 380. Lasse

  Jag fick min husbil trimmad i veckan som gick och jag blev glatt överraskad av resultatet. Den (en fiat) blev ju som att köra en vanlig bil. Betydligt bättre drag speciellt på de lägre varven. Jag kan helt klart att rekommendera detta ingrepp.

 381. Sture

  Efter en massa Googlande och läsande på forum om trimboxar och uppdatering av orginalchippen så var det utan tvekan jag ringde Charlie i E-Tuna och bokade tid.Trevligare bemötande har jag nog aldrig upplevt förut. Redan på vägen hem så kändes det som en ny bil, och även om man inte kan lita på färddatorn fullt ut så drog bilen mindre bränsle på hemvägen än dit trots att jag nog gärna var på gasen lite hårdare, från 0,5 till 0,46L/mil. Nu 30 mil senare när luftmassemätaren och allt har kalibrerat sig så känns verkligen effekthöjningen, en helt ny bil, speciellt i stadstrafik, och varje gång jag åker iväg så blir det ett leende. Bilen? en i princip sprillans MB C-Coupé 220CDI som jag köpte ny och nu gått 500mil. från 170Hk/400Nm till 235Hk/475Nm, inte bara mycket roligare utan fascinerande nog även bränslesnålare. Tack Charlie, jag är nu en levande reklampelare åt dig.

 382. Stefan Vikström

  Fantastikt trevlig kille, Thomas! Var inne på hans superfräscha verkstad och gjorde en steg 3 på min XC70 1. Redan på första testrundan märktes en väldig skillnad. Tydligen tar det upp till 50 km innan uppdateringen gått igenom helt komplett, så det ser jag fram emot. Kan inte annat än starkt rekommendera TmChiptuning i Hjälteby! Tack Thomas!

 383. Wasim (wama på garaget.org)

  Hej! Vad kan jag skriva för att beskriva hur nöjd jag är med mappningen på min ögonsten…det finns inte nog med superlativ för att beskriva så jag skiver bara VÄRLDSKLASS!!! Tack för supergrym service och supergrym mapp. Jag åkte ner ända från Stockholm för att få bilen mappad och då finns det gott om firmor som mappar bilar här. Thomas har överträffat mina förväntningar och det är inte lätt ska jag säga. Flera välkända firmor i har försökt och misslyckats. Jag kan med gott samvete rekommendera alla som vill ha hjälp med bilen att vända sig till TM Chiptuning. Bara att komma in i lokalerna och tro att man befann sig i ett operationsrum pga hur rent och ordnat allt var ingav förtroende. Jag skulle kunna fortsätta hur länge som helst men tror jag runar av här… Med vänlig hälsning Wasim M Världens mest nöjd kund

 384. Martin

  Vill tacka Charlie i e-tuna för effekten han gav min golf 4 gti 1,8t. Mycket nöjd med bilen och prisvärt! Mvh/Martin

 385. Christoffer

  Tog ett tag innan man märkte skillnad med chippet, men nu är bilen grymt mycket piggare och det händer lite mer på högre varv än vad det gjorde innan! Lätt värt pengarna. Fungerar kanon! Volvo V70n 01a 140hk till 185hk 😀

 386. Kaj Björsson

  Jag lämnade in min saab 9-3 hos Charlie för lite extra hästar under huven.I min vildaste fantasi trodde jag inte det skulle bli så bra.Är så fruktansvärt nöjd.Både med bränslets minskning och draget som vart i bilen.Du är grym Charlie.Kan varmt rekommendera detta.

 387. Göran

  Tack för ett trevligt bemötande och en perfekt uppdatering av min SLK, kommer absolut kontakta er igen i framtiden, Hälsn Göran Kode

 388. R

  Min kärra har ombyggd motor och andra egenheter som skapar utmaningar som många andra firmor inte kan hantera. Jag hade sedan tidigare en mappning ombesörjd av en märkesfirma som inte alls var bra, Charlie och Thomas hjälpte mig båda att få en grymt bra mjukvara som är avsevärt mycket bättre än tidigare. Jag ger TM Chiptuning mina bästa rekommendationer då de är otroligt professionella, kunniga och att de är väldigt måna om sina kunder och ger sig inte förrän resultatet är i toppklass!

 389. Mik

  Efter att en annan stor känd trimfirma inte fick ordning på min bil, en Audi a4 2.0tfsi E85 – 10, lämnade jag bilen till Charlie i Eskilstuna. Mycket proffsigt och trevligt bemötande. 3h senare va bilen klar. Märkte direkt stor skillnad på effekt. Nu efter ca 50 mils körning och adaptering går bilen riktigt bra. Valde steg 2, 270hk ist för 180hk org. Tvivlar jag inte på =) Kan verkligen rekommendera Charlie och TM Chiptuning.

 390. Mikhael Engström

  Har varit i Tjörn o låtit Thomas o Henrik trolla med min V70 d5 en 06a. Otroligt trevliga o kunniga rekommenderas varmt ! Min bil fick en helt annan karaktär 🙂 känns som om hela motorn är ny trots över 31 tusen mil. Helt otroligt går mjukt o gott samt ett helt annat vrid o körglädje. Det här är min andra bil som Thomas har chippat åt mig o har blivit jättenöjd båda gångerna. Kommer aldrig vända mig till något annat tuning företag. Så till alla er som funderar på att chippa eran bil så har ni hittat helt rätt. Stort tack till Thomas o Henrik

 391. Charlie

  Har varit hos Charlie i Eskilstuna och Chippat min Audi A4 -06 220hk original.nu ca 300hk med feritta hel system. Super nöjd!! Bilen går som ett skållat troll!! Riktigt bra bemött och riktigt bra service!! Det var värt väntan ! På återseende !! Mvh Charlie 🙂

 392. Gustav

  Vill bara säga ett stort tack till Charlie för ett grymt jobb med optimeringen av min bil, Bilen går kanon och jag är supernöjd med resultatet på min Audi Allroad 3,0 TDI -07 Återigen supertack Charlie. P.S Det kommer en bil till snart…

 393. Henrik Johansson

  har varit nu på morgonen hos tomas för att optimera min bil till det yttersta,,.precis köpt min bil ,en v70 d5 04 ,som det redan satt en box från promotech!!!!!sicken skit,drog bränsle till max,gav ju bara bränsle,och sånt säljer dom!!!drog ,078 med boxen. Lät tomas ordna program,och efter en snabb väntan med en kopp kaffe så vart vi redo,ut för att provköra,frånn 2000 varv o man tryckte till,så vart det som en hästspark,,nu är det riktiga hästar med gott vrid.och ca 0,57 i förbrukning!!! Stort eloge till dig tomas med glatt leeende o bra service,säkert på återseende med nästa bil.. MvH Henrik

 394. Richard

  Chippade min -01 octavia 101 hk diesel för några år sedan och körde g-tech på den före och efter. Lyckades få 0-100 km/h på 12,404 sek original, redan det 1 sek bättre än fabriksuppgifter! Efter chippning på första körningen med taskig start gick 0-100 km/h på 9,035 sek!!! nästan 3,5 sek förbättring! 1/4 mile tiderna sjönk från 18,141 sek 120,24 km/h till 16,422 sek 136,07 km/h… 60-100 km/h förbättrades med 2,2 sek och 80-120 km/h förbättrades med 3,5 sek. Lyckades få ner bränsleförbrukningen på 10 mil landsväg till 0,46 l/mil med fyrhjulsdrift och ca 24000 mil på mätaren. Jag blev supernöjd!

 395. IK

  Kört min A4 1.8t 2004 i 6.000 mil på 2år, funkar kanon ännu. tack

 396. 林偉光

  Yeti1.2tsi need?how mich

 397. Magnus Westlund

  Efter att testat olika såkallade effektboxar så åkte jag till Charlie i Eskilstuna för att få en ny mapp inlagd i bilen, bilen blev ett monster efter det och jag är mycket nöjd. Bra och snabb service även efteråt när man har frågor och funderingar. Bilen är en Skoda Fabia rs diesel -05 (orginal 131hk) Har haft många bilar med effekt och denna Fabia ligger nu på närmare 200hk och har ett vridmoment som en V8 Hittills har jag inte blivit frånåkt 🙂 Jag rekommenderar verkligen TM Chiptuning då bemötande/pris/kvalité/service är av toppklass. Är det nån som funderar på detta till sin fabia är ni välkommen till Gävle för en provtur 🙂

 398. Robert Sollare

  Var nere hos Charlie i fredags, 21/3. Kom en timma tidigare än avtalat men togs emot direkt ändå. Inkörd till metropolen Eskilstuna och avsläppt i centrum där några timmar fördrevs med att i lugn och ro handla upp mig i diverse affärer på saker som jag visste att jag behövde och grejer som jag inte visste att jag behövde för ens jag såg dem !….. Perfekt dag i lugn och ro ! När hände det senast, aldrig ! Charlie hämtade upp mig efter några timmar och han förklarade mycket ingående vad som var bra och vad som behövde åtgärdas på min bil. Toppen !! Bilen gick märkbart bättre än när jag åkte till Eskilstuna och ändå hade Charlie meddelat att det kan ta X-antal mil innan datorn vant sig med alla nya inställningar. Jag är helnöjd med både mottagandet, servicen på plats och jobbet på bilen ! 🙂 mvh Robert Sollare Audi A6 2,7 T Quattro kombi 1999 Ps. Jag bytte de två dåliga vakuumslangarna samma dag i fall de skulle börja läcka. Lådan byter jag filter och olja på själv efter att ha fått super bra instruktioner på Nordicaudi.com Ds

 399. Ulf Tingström

  Skämtets dag den 1a april togs A6an med 4,2 V8 till Charlie för att få smaka på lite anabola steroider. Direkt efter ingreppet hostade och hackade den en del, och den högg faktiskt efter husse en gång innan den fick de strama tyglar den inledningvis behövde. De första milen rann soppan rakt igenom den och om Charlie inte berättat att den skulle vara både grinig och törstig precis i början hade jag nog ifrågasatt ett och annat. Nu, styvt 100 mil senare, kan jag vittna om enbart positiva upplevelser. Det är en helt ny nerv i maskinen, betydligt bättre gasrespons och på alla sätt en mycket roligare körupplevelse. Soppaförbrukningen är märkbart mindre trots ivrigare gasande, men att ange någon procentuell förbättring är inte rättvisande då vinterdäcken åkte av dagarna efter ingreppet. Men för den näsvise kan jag berätta att den ligger klart under litern på snabb motorväg när allt är varmt. Och det skall nog tilläggas att uppvärmning av tröga kalla oljor står för en betydande del av förbrukningen i mitt fall, med typiska resor på en dryg mil.

 400. Kristoffer

  Fick snabb kontakt med Charlie (som är toktrevlig!). Jag tänkte att hur mycket kan det kännas med en „chippning“ när man redan har 265hk i subarun sen tidigare. först så sa charlie att just subaru är seg lärda.. jahopp tänkte jag.. första milen gick han sådär.. men herre jävlar vilken skillnad de är efter 50mil. mycket snabbare respons och ja han gör mätaren ut =) Rekommenderas starkt att åka till Charlie om du vill ha extra kräm i bilen. dock kan jag inte tillstyrka lägre soppaförbrukning.. men de kanske har något att göra med en tung höger fot.. =)

 401. Johan

  Jag åkte till Charlie för att få anpassad programvara till min Audi A6 1.8T Quattro. Jag hade bytt turbon till en K04:a så det krävdes anpassad programvara. Charlie tog fram ett program som var anpassat till K04:a utan övriga ändringar. Bilen går nu mycket bättre än tidigare när den var chippad med K03:a. Bensinförbrukningen verkar inte heller ha ökat vad jag har märkt. Charlie verkar kunnig och han har ett trevligt bemötande. Bra priser! Jag kan varmt rekommendera honom! Tack Charlie!

 402. Tony Lundin

  Fick ett tips om att få ett bättre vridmoment och mindre bränsleförbrukningt till min husbil. Detta låter ju inte rimligt, men så blev fallet efter ett besök hos Thomas på Tjörn. Det blev en sänkning av bränsleförbrukningen med 3dl/milen och en fantastisk förbättring, går mjukt o gott samt ett helt annat vrid o körglädje. Jag rekommenderar verkligen TM Chiptuning. Tack Thomas

 403. Mikael Frisk

  Åkte till Hjälteby på Tjörn med styrboxen till min Mercruiser /Cummins 2.0 diesel båtmotor som var lite slö. Efter trim kunde jag gå från en 3- till en 4-bladig propeller (bättre grepp) vilket gav mig 2,5 knop mer och mer bestämd acceleration. Båten planar nu upp på halvgas, känns som en storlek större och förbrukar faktiskt mindre bränsle. Supernöjd med allt från bemötande, dialog och resultat. Tack Thomas!

 404. Roffe i H-hammar

  Var till Charlie i E-Tuna och chippade min Saab 9-3 SC förra veckan, lika nöjd och väl bemött som alltid och det här var tredje gången som jag har besökt honom med mina eller familjens bilar och jag återkommer garanterat i framtiden.

 405. Joakim Z

  Har nu kört med tuningen i lite mer än 100 mil och bilen går helt underbart. Den är riktigt pigg i låg som i hög hastighet. Dessutom så har förbrukningen inte blivigt nå sämre, utan förbrukningen är lika som den var orginal. Tack TMC för en helt underbar kör upplevelse.

 406. Peter Lissjos

  Gjorde en „eco tuning“ till min Chevrolet Captiva ltz 2.2d aut, märkte av skillnad direkt på bränsleförbrukningen som sjönk från 0,9-0,95 på motorväg till 0,72-0,84, känns pigg och rapp =)

 407. Rickard

  Optimeringen på våran A6a blev riktigt bra så vi är riktigt nöjda med det, bra jobbat 🙂 Med vänlig hälsning Rickard Johansson

 408. Kevin

  Va och chippa min V70 D5 -02 AWD idag 03-02-2015 med steg 2 (220 Hk) från 163 hk original , i början så tyckte jag inte att det hände så mycket och han sa själv att man behöver köra 5 mil innan bilen har lärt sig så visst tänkte jag körde hem och efter 7 mil testa jag ge fullt , och JA det stämde ! Nu går han skit bra ! Behöver inte gasa alls mycket för att köra om som jag har behövt innan plus att man behöver inte trycka lika mycket på gasen innan drar iväg så rekommenderar han verkligen !!! Kommer tillbaka snart 🙂

 409. Anders

  Nu har jag kört ungefär en månad, sedan jag var hos Thomas på Tjörn. Min 525D F11 har nu 300 hk och 620 Nm… Bilen känns grymt bra! Lite orolig innan att den skulle bli för „hetsig“ vid stadskörning, men inga problem. Lite grann bekymrad över förbrukningen dock. Det är iaf ingen minskning, som Thomas sa att det skulle bli, (iaf en liten), men det är kanske för kort tid att bedöma det på. Tycker inte att jag har varit för tung på foten, men naturligtvis har man „testat“ lite extra nu! Men för all del, jag är nöjd om förbrukningen stannar på samma som förut, med denna nya dimension i kraft. Tack från Anders N.

 410. Anders

  Jag är sjukt nöjd! Hade en box tidigare på min E60 530D och den gick OK. Nu med optimeringen från TMC går den mycket bättre. Fin gång, mer ork över hela registret växellådan växlar mjukare (automat) jämfört med boxen. Allt är betydligt bättre! Thomas och hans kollega ger ett mycket seriöst intryck, rent och snyggt i verkstan/garaget . Kommer att rekommenderas!

 411. Martin

  Måste bara säga wow, vilken skillnad! Bokade tid hos Charlie med min RS4 med racekatalysatorer som original har 380 hk. Jag vill ha lite mer kraft på lägre varvtal och lägre soppaförbrukning. Kraften… Den kom ju som på Posten kan jag säga. Runt 450 hk nu med 570 i vrid (nm). Även soppaförbrukningen minskade med 0.2. Fantastisk service, bara plus. Vilket jävla monster jag har nu. Ska vi racea? =)

 412. Anders

  Jaha, då har man varit till Charlie i E-tuna idag då. Mycket trevligt bemötande och skjuts till Shoppingcentret för att fördriva tiden ett par timmar. Min A6 1,8t -04 skulle få en liten programuppdatering och känslan är att Charlie har goda kunskaper om detta. Allt fungerade perfekt och jag blev hämtad igen och fick en liten genomgång av vad som var bra och att någon slags t-koppling med magnetventil borde bytas. Bilen känns väldigt stark trots att det kan ta 20-30mil innan alla komponenter „lärt sig“ vad som gäller. +45hk och +80nm är ju trevliga siffror 🙂 Det kommer även att visa sig på lite lägre förbrukning vid vardagspendlingen. Tack Charlie, jag kommer gärna igen!

 413. Jim

  Grymt nöjd! Efter drygt 200mils körning är jag redo att ge er mitt utlåtande. Lämnade in min VW Golf 1.4tsi -14 i Eskilstuna. Vilken skillnad! Lägre förbrukning och MYCKET bättre drag. Förbrukningen har sänkts med ca 8-10% enligt mina mätningar och omkörningsegenskaperna är sjukt mycket bättre. 80-120 på 4.5s på 3an! -innan optimering ~6s (uppmätt med gps) med betydligt större skillnad på högre växlar. Vill också tacka för en grymt bra service! Rekommenderas!

 414. Hans - Joachim Buchholz

  Hallo! Diesmal war ich mit einem Renault Megane 3 1.9 dCi 130 PS und einem Seat Leon FR 1P1 2.0 CR TDI 170 PS bei Olli in Lübbecke. Obwohl meine „französische Diva“ etwas „rumgezickt“ hat und es ein paar „Nachjustierungen“ gab, hat es Thomas mal wieder hinbekommen mir ein Lächeln ins Gesicht zu zaubern! Die Diva ist jetzt zwar kein Rennwagen aber nun kann ich auf der Landstraße viel entspannter überholen! So ganz nebenbei hat Thomas noch das AGR stillgelegt! 😉 Beim Leon hat alles super geklappt! Nun ja, Olli musste leider bei diesem Modell das Steuergerät ausbauen (das ging recht zügig) um den Chip mit einem Zusatzgerät programmieren zu können (das dauert etwas länger). Aber das Ergebnis ist schon genial! Der „spanische Löwe“ brüllt jetzt viel lauter! Das Ding geht für einen Diesel verdammt gut! Vielen Dank an Olli und Thomas für die gute Arbeit und die gute und sehr freundliche Betreuung! Der nächste Wagen kommt auch zu Euch zum optimieren! LB, der Achim

 415. Peter Naperotti

  Hej, Mitt namn är Peter Naperotti och jag har ett företag samt jobbar dagligen med bilförsäljning och fordonsrelaterade tjänster (PN Automotive på blocket.se och bytbil.com) Jag har sedan 2007 optimerat mina egna bilar samt skickat en del kunder till framförallt Thomas på Tjörn och jag vet inte en enda som inte varit mycket nöjd både med personliga servicen och själva optimeringen av sina fordon. Jag vet att det finns andra företag som kan optimering, men tror det är ytterst få som besitter samma professionella kunskap som Thomas och hans partners och återförsäljare. Trevlig midsommar alla bilglada 🙂

 416. Stefan

  Åkte till charlie i e-tuna och fick min A4 2,0 tdi 143 hk -09 att bli lite bättre. och ja det blev det MYCKET bättre karaktär i bilen. Den kommer tidigare och drar längre, och blev ju inte slöare heller….! den går rigtigt bra nu. Blev lite snålare vid normal körning, men bäst med 550 husvagn o fem pers och full packning, ca 90-95 km/t drog den 0,91 l/m !! Det är bra. Mycket bra mottagen, Trevlig kille den där Charlie ! Tack från Stefan w i Örebro.

 417. P-O

  Efter en sisådär 150-200 mil kan jag konstatera att bilen är både piggare och lite snålare. Det extra vridmomentet ger precis det som krävs för att jag i de allra flesta fall inte längre behöver gå över till sportläge eller kick-down för att få tillräckligt snabba omkörningar. Det enda jag undrar är – varför gjorde jag inte det här tidigare? Rekommenderas. Audi A6 3.2Q

 418. Mattias Jansson

  Hejsan har inte stenkoll vad nin gör exakt men vad jag har läst så ska mapning vara säkrare än chippa bilen, hör mycket effekt får nu ut av en seat leon cupra r 2011, på 265hk orginal och hur mycket kostar det, och har ni någon anläggning i Skåne?

 419. Anders

  Har nu kört ca 200 mil med min chippade 2009 A4 3.0TDI, (10 000 mil) hos Charlie i Eskilstuna. Utlovade ca 300 HK o 600 NM (från 240 HK, 500 NM orginal) tvivlar jag inte på. Det som slår mig mest är att motor och växellåda lirar mkt mera harmoniskt numera. Det extra vridet gör körningen elegant och lugn när man susar fram på lågt varvtal. När man vill åt alla kusar tvekar inte motorn. Utlovade 5-7% lägre förbrukning är nog i högsta laget, men anser definitivt att förbrukningen minskat något. Slutsats so far, tveka inte att chippa, du kommer aldrig att ångra dig.

 420. Ali

  Åkte ner till Eskilstuna och träffa Charlie idag. Jag säger så här … Trevligare kille får man leta efter! Tack ännu en gång för ett super bra jobb, är mer än nöjd!!! 😉

 421. Audi A6

  Vart ska man börja? Jag var en tvivlare innan. Hur ska lite programmering lyckas höja kraften och samtidigt sänka förbrukningen. Varför har inte tillverkaren gjort det från början? Ursäkta Carles men intrycket jag fick när jag kom var inte så att jag kände mig tryggare precis. En vanlig verkstad med massa kylarvätskan på golvet, en gammal trött laptop plockades fram och … Jag funderade på vad jag givit mig in i, 7500kr är ju inte lite pengar skattade. Efter några timmars ångest var det dags att betala och åka vidare. Jag vågade inte trycka på gasen därifrån med många bilar och trafik. Dessutom hade Charles sagt att det tar några mil innan allt anpassat sig och trimningens ger full effekt. I alla fall, en kvart senare provade jag lite lätt att trycka ner gasen lite extra. HERRE JÖSSES. VILKET DRAG! Effekten kommer tidigare, kraftigare och som vissa säger, responsen är snabbare. Inte som tidigare, då gasade jag och väntade, sedan kom kraften. NU ÄR DEN MOMENTAL. Dessutom är förbrukningen lägre. Tveka inte, bättre nu så du får njuta av den extra kraften så fort som möjligt! Audi A6 Q, 3.0, 204 hk org.

 422. Bosse Träff

  Har en Porsche 996 turbo som jag ville uppmätt och optimerad , mätt före o efter optimering. Efter en trevande inledning ( grusvägen sista 2 km) så Blev intrycket positivt när jag kom fram , pedantisk ordning råder i o utanför anläggningen. Tomas med personal ger ett gott i tryck Ngt som förstärktes när vi började jobba. allt gick bra i början fick fram mycket intressanta dat om mitt nya avgassystem Som att det i stängt läge gav 100 HP mindre men framför allt att avgaserna blev för varma så om jag kört med det hade motorn havererat. Efter några körningsr började motorn gå konstigt , Tomas fortsatte i min 4 Tim med felsökning med diverse instrument , mycket lampor började lysa.. Tomas kom fram till att ettdera var det fel på luftmassemätarn eller så läckte ngn slang . Det var en slsngklämma konstaterade jag senare hos min husmek.. Provade bilen på bana igår går fantastiskt bra , vi körde slut på 3 tankar under gårdagen och bilen gick bara bättre o bättre. bra bootendrag och snabb. Jag kan rekommendera Tomas duktig o kunnig och ger inte upp om det jävlas. Bosse Tomas duktig och ger inte upp när det jävlas.

 423. Juha

  Fick min BMW 320dA – 2011 optimerad hos Thomas på Tjörn. Verkstaden är modern och ren i tysk „Ordnung muss sein“ stil. Bilen har nu ett helt annat drag än före optimering och sticker iväg särskild vid högre hastigheter. Växellådan fungerar bättre än förr, nu petar den in riktig växel vid omkörning. Arbetsregistret har blivit större, den lilla dieseln drar nästan lite bensinaktig vid 4000 varv vilket den inte gjorde förr. Inga missljud eller vibrationer. Ler varje gång jag trycker på gaspedalen 🙂 Rekommenderas.

 424. Tobias

  Var inne hos Tomas på Tjörn tidigare idag och optimerade min S60 2.5T. Mårkte direkt att det var stor skillnad när jag rullade ut, det blev inte sämre ju längre man körde. Det är som natt och dag! Sen sägs det att bränsleförbrukningen går ner vid chippning, det är svårt att avgöra ännu men är rädd att det inte är så, kan ju iochförsig bero på att högerfoten blev tyngre efter chippning.. Gott kundbemötande, fick en kaffe medans jag väntade. Supertack till TM! Rekommenderas 🙂

 425. Göran S.

  Hej Thomas & Co. Tack för att ni tog er tid att mappa vår Husbil utan förbokning! Bilen blev som förbytt, man ler lite fånigt vid omkörningar och uppförsbackar, klockrent! Det blev en fin present till min fru på 70 års dagen!!!!

 426. Peter B.

  Lämnade in en Skoda RS TSI 2014 till Thomas i Hjälteby. 220hk/350Nm skulle bli 310hk/450Nm. Vilken skillnad! Från att ha varit en hyfsat snabb bil, till att bli riktigt snabb och rolig bil att köra. Verkstaden är ett föredöme i ordning och reda med kunnig personal. Kan varmt rekommenderas.

 427. Macke B.

  Vill få lill familjebilen å bli lite roligare å köra å tror jag hamnar rätt..

 428. Artur F.

  Audi RS3 -13, fick den optimerad av Thomas i motor och växellåda. Är jätte nöjd bilen går som en raket. Trevigt personal och bemötande hos Chiptuning, årdning och reda. Hög kvallitet på arbetet. Rekommenderas starkt!!

 429. Lennart

  Blev rekommenderad TMchiptuning på Volvos forum Jag rullar. Hade hört \“Thomas i Myggenäs-begreppet\“ någon gång innan men nu förstår jag. Min Volvo S60 2,5 blev en mycket roligare bil att köra. Otrolig skillnad. Thomas med anställd Felix är proffsiga och mycket trevliga. Verkstaden så som det skall se ut, ljust och rent, allt på sin plats. Bilen går bättre och bättre efter uppdateringen. Kan varmt rekommendera denna firma. \\\\Lennart

 430. Björn

  Vill bara tacka ännu en gång för jätte trevlig bemötande och grym service! Har optimerat med ett steg 1 till en 07 Golf V GT 1.4Tsi Kompressor och turbo. Är andra bilen som optimeras hos Charlie i Eskilstuna. Bilen efter optimeringen är som dag och natt 😀 Har ett skönt vrid hela vägen. Nu händer det något när man trycker på gasen 😀

 431. Johnny Bertlin

  Va hos Charlie TMChiptuning i Eskilstuna idag. Han är ett geni på bilar han optimerade en Volvo V40 T4 1998 steg 1. Sa att denna programvara tar 30-50 mil att köra in för full effekt. Men bilen är redan nu en ny bil, vridmomentet ökade massor så turbon drar på låga varv. Laddtrycket endast 0.9 men skall ladda 1.1 inkörd. Tack Charlie för ett perfekt utfört arbete. /Johnny

 432. Toni

  Tack Nicholas på Dynasty ab, nu gillar jag bilen 🙂 För vissa kanske räcker original efekt på audi a6 quattro 3.0 tdi 204hk men jag tycker att den är ganska tråkigt och känns strypt. Nu låter motorn avlastad och känns att den andas mer, skillnaden i efekten är riktig stor och bilen är roligt att köra. Har inte hunnit testa den ordentligt men en så gängre gillar jag mappen! Nöjd kund!

 433. Roger

  Tack. Jag hämtade min V70 T4 med steg 1 chip i dag. När Thomas va klar blev det en otrolig skillnad på kör upplevelsen och dom roligaste investerade pengarna på länge. Rekommenderar Tmc på Tjörn 🙂 🙂 🙂

 434. Michel

  Som läkare är jag kliniskt pedant, vill följa evidens, vetenskap och riktlinjer. På T.M Chiptuning kände jag inte att jag var i en verkstad, jag var i en operationssal. Har aldrig besökt en verkstad med sådan ordning och där det var så rent, pedant och genomtänkt. Thomas har Gravitas, han vet vad han kan och vad han pratar om, han behöver inte bevisa något. Han tog sig all den tid som behövdes och min BMW 435d xDrive fick ny programvara i ECU:n, den går nu bättre än en M4! Alla lägen (eco/drive/sport/sport+) fungerar precis som vanligt. Det finns ingen utgift som ger så mycket valuta för pengarna! Ska publicera accelerationstider med ODB-II M Performance Drive Analyser inom kort!

 435. Roland

  Opel Corsa ecoflex med z13dtj- motorn. Ecochip. Mycket nöjd med både prestanda och bemötande på verkstaden! Brorsan åkte dit på min rekommendation och är mycket nöjd han med! Saab 9-3 1,8t i hans fall.. Kan bara bli 5+++++ Hälsningar från Roland

 436. Thomas

  Har en VW Tiguan 2,0 tid som jag hade problem med EGR-ventilen och partikelfiltret. Tmchiptuning fixade problemen och lade även in ny programvara i motorstyrenheten. Har nu under drygt ett halvår utvärderat och konstaterar att bilen förbrukar ganska exakt 1dl/mil mindre än tidigare och har samtidigt mycket piggare motor. Mycket mycket nöjd! 🙂 Thomas (Örebro)

 437. Martin

  Gjorde steg 1 idag på min audi S4 (2009). Den går sjukt mycket bättre efter dom gjorde sitt, stor skillnad och grymt nöjd kund! Väldigt trevliga och duktiga, både Thomas och hans kollega!

 438. Björn

  C-max 2011, 1.6 TdCi 115 hk , 270 Nm, blandad förbr. före: 0,64 – 0,67, Chip steg 1, 145 hk 330 Nm, blandad förbr: 0,56 – 0,61 Har 5 min till jobbet med bil så i veckorna är det mest kortkörning. Stor skillnad i botten och mellanregister, känns betydlig piggare och förbrukning i 120 – 150 km 0,61-0,64 (räknat på mil mot tankat) Så för mig som ute på landsvägen mest ligger över 100km så passar detta perfekt. Tack för bra service och jobb Charlie 🙂

 439. Ulf Andersson

  Camaro ss/rs 2011 6.2 L V8 . Efter jag monterat headers med racecatar och ett sportluftfilter fick jag problem motorlampan som tändes . Efter besök hos Tomas i Hjälteby på TM chiptunning så fick jag en helt ny bil . Den går verkligen som en dröm nu . Ingen motorlampa som tänds . Ett helt annat vridmoment och dessutom bränslesnålare . Tack Tomas för ett jättejobb . Hälsningar Camaromannen !!!

 440. Niklas

  Förra veckan lämnade jag min bmw 118d f20 automat årsmodell 2013 till PN Automotive och Peter Naperotti för full service inkl en optimering via tmc. Det är en helt annan bil att köra nu. Bättre bottendrag, mer „rätt“ växlingar och förbrukning känns nästan lägre trots ca 40hk till. Känns riktigt snabbt. Tackar för detta. Mycket kvalitet för pengarna.

 441. Stefan

  Ja, då var jag och hämtade min F10 M5… vilken skillnad alltså. Den skjuter på som aldrig förr. Går snällt när den ska… är ett monster när den ska. Grymt nöjd.

 442. Joachim Johansson

  Uppdateringen av min Audi A4 2,0TDI quattro fungerar grymt bra, Rappa omkörningar med makalöst vridmoment är pricken över i för min del, Och som grädde på moset så går bilen snålare bränsleekonomiskt sett. Nörmare 1dl /mil lägre förbrukning. All heder till charley Med vänlig hälsning, Jocke /köping

 443. Carl-William

  Otroligt smidigt och enkelt! Proffsig och snabb service, känslan vid första provkörning var som att köra en ny bil! Tack så jättemycket! Mvh en mycket nöjd kund!

 444. Harif Lutz

  Grymt jobbat av dig Thomas, smidigt och väl bemött känner jag mig. Det märks att du har lång erfarenhet. Extra roligt att du även tar hand om en gammal Mb E320 w210. Bilen går jätte bra nu och ser fram emot nya besök, vielen dank!

 445. Daniel

  BMW 120d -06: Mycket nöjd, en definitiv förbättring vid all acceleration, framförallt vid acceleration i högre hastigheter. Den generella bränsleförbrukning är lägre men har i praktiken gått upp, detta då optimeringen har gjort bilen roligare och högerfoten tyngre:)

 446. Robin

  SAAB 9-3 -07: Grym service, prisvärt och snabbt utfört!

 447. Niklas Holmgren

  Var hos Jeppe i Eslöv och fick uppgraderat min BMW 328i ( 245 hk, 350nm ). Resultatet blev ca 290 hk och 450 nm….. och jag säger bara Whow!!! Vilken skillnad, en bil som gick bra som original till att bli en ”raket”. Herrejösses vad den går bra, sjukt nöjd. //Niklas

 448. Magnus Reinholdsson

  Var hos Thomas och optimerade min Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD -16. Svarar bättre på gasen och är mycket mer varvvillig, dessutom stark som en stridsvagn. Skönt med en ”säljare” som inte är ute efter att sälja på en massa tillbehör utan nöjer sig med kundens uttalade önskemål. Mycket proffsigt!

 449. KoJ

  Nu har jag kört med bilen 1V. efter en steg 3 optimering hos Charlie I E-tuna. Och jag kan konstatera att körbarheten är helt fantastisk. Vill jag åka aktivt så svara det utan att tveka, vill jag åka „normalt“ så går det att göra helt utan problem. Ett stort plus är att ljudnivån inne I bilen är som att köra „original“. En bekant till mig blev jäkligt avis, då han har gjort en chippning hos en annan leverantör,Han har mer oväsen inne I sin bil och inte alls samma klipp och körbarhet. Jag har haft körsträckan till och från jobbet som en referens och enligt färddatorn har förbrukningen minskat med 8%. Jag kan helt klart rekomendera att åka till Charlie I E-tuna, kanonbra bemötande, trevlig och kunning. +++++

 450. Hassehusbil

  Efter ett besök hos Thomas på Tjörn kan man konstatera att den extra utlovade kraften verkligen finns tillgänglig. Att inte längre behöva växla ner i backar som man tidigare fick ligga på 4;an är kanon. Thomas hittade en felkod som han raderade och tydligen har någon klåpare varit inne i tändmappen och ändrat några parametrar, vilket har resulterat i ökad förbrukning och segare gång. Thomas fixade detta. Trevligt och proffsigt bemötande. Rekommenderas varmt!

 451. Joakim

  Nu har jag kört min GT86 ca 100mil sen jag var ner till E-tuma och bilen går helt enkelt underbart. Helt klart ett annat motor och avgas ljud, sen så har bensin lukten helt försvunnit och avgasenrena är betydligt renare nu också så avgassystemet är inte lika svart som det var när jag var nere hos er. Är verkligen sjukt nöjd som alltid. Tackar så mycket för er tjänst.

 452. Rolf Korsbäck

  Alltid bra bemött o lika kul att åka ut med en ny optimerad bil, när man har varit till Charlie i E-tuna . Denna 4 gång så var det min BMW 550i som fick lite mer effekt // Roffe

 453. Mattias

  Vår senaste familjemedlem Greta, en Fiat 124 Spider från 2017 behövde adrenalin för att bli lite mer pilsk. Letade runt lite på nätet och fick se omdömena om Charlie i Eskilstuna. Jag fick snabbt förtroende för att Charlie kan sin sak och jag måste säga att jag har inte blivit besviken! 2,5 timmar senare fick jag tillbaka en helt annan bil, mer potent ljud utan att vara störigt, bättre bottendrag och inte mist ett helt annat klipp. Det kanske gick lite väl fort hem, men det fanns mer att ge, mycket mer. Kanske en av de bästa motorinvesteringarna jag har gjort?

 454. Petri

  Efter lång övervägning så bestämde jag mig äntligen för att chippa min 12 år gamla passat tfsi med drygt 25000mil på mätaren. Den var lagom snabb med 200 origialhästar men nu med steg 2 och 250hk blir den betydligt roligare. Enda problemet nu är att få ned all kraft i backen eftersom hjulen spinner på 1:an, 2:an och 3:ans växel efter 3500 varv vid fullt gaspådrag. Tack Charlie för alla tips med bilen också.

 455. Jonas T

  Bokade in hustruns Mercedes A 180 -15 i början av januari. Från en ganska trög 122 hk till en betydligt trevligare ca 160 hk blev resultatet. Det bästa är ändå vridet i motorn som nu är något helt annat. Mycket trevligt och kunnigt bemötande i Hjällteby. Dubbeltumme för hela processen. Kommer tillbaka i framtiden.

 456. Jan Benjaminson

  Nu har Tysken viftat med sitt trollspö igen. Var ute på Tjörn för två veckor sedan med min Mercedes C 220 D 4matic 2018. efter lite magi i verkstaden så vart de 220 hk och 500nm. Bilen går bättre & bättre, Växlar mycket snabbare och mjukare i 9 stegs lådan, drar mindre bränsle, med andra ord en helt ny bil. Tack Thomas vad lite hokus pokus kan göra skillnad.

 457. Daniel C.

  Lämnade in bilen hos Jeppe i Eslöv på steg 1 optimering och jag måste erkänna att jag va väldigt skeptisk från början men heeeeelvetee vilken skillnad det blev! Utöver all förväntan. Bilen känns urstark och mer aggressiv nu. Fler hästar , mer vrid och mer körglädje

 458. Magnus Arvidsson

  Efter att ha optimerat min A6:a hos er så blev verkligen bilen mycket bättre i ork vid starter, omkörningar och att den drar mindre diesel dessutom. Stort tack för ett välbehövligt ingrepp och proffsig kompetens !

 459. Lucas

  Varit hos Jeppe i Eslöv! Och nu pratar vi verkligen seriöst utförande och mycket nogranhet för dom som är petiga med sin bil, ett ställe där man verkligen vågar köra in sin bil. Ren o fin lokal och mycket kunskap. Och en riktigt ordentlig skillnad efter optimering bilen går bara bättre o bättre. 5/5 stjärnor! Verkligen att rekommendera för dig som har en bil som inte vill fel personer pillar med din bil! 🙂

 460. Hiren

  Lämnade in bilen i Eskilstuna hos Charlie släckte motorlampan och ökade effekten. Vilken skillnad det blev nu. Bilen bara sticker i väg nu!

Schreibe einen Kommentar