Våra tjänster för motoroptimering Fiat

Oavsett om du önskar ökad kraft och vridmoment, sänkta bränslekostnader eller att köra mer miljövänligt har vi den senaste utrustningen för att professionellt optimera din Fiats motor enligt dina önskemål.

Vi kontinuerligt utvecklar och förbättrar våra mjukvaror och hårdvaror för att följa utvecklingen av de senaste bilmotorerna.

Motoroptimering Fiat

Det är möjligt att öka din Fiats motoreffekt utan att behöva göra några mekaniska förändringar. När bilar konstrueras, måste tillverkarna ta hänsyn till olika länders förhållanden såsom bränslekvalitet, avgasutsläpp och klimatförhållanden. Detta leder ofta till kompromisser i motorprestanda. Vi kan anpassa mjukvaran för att optimera din Fiats motorprestanda och effekt, särskilt fördelaktigt i milda klimatförhållanden med hög bränslekvalitet. Vi skräddarsyr din motors karaktär efter dina specifika önskemål och mål.

Vad innebär ECO Trim för din Fiat?

ECO Trim är en optimering av din Fiats motor som syftar till att minska bränsleförbrukningen. Vi kan utföra ECO Trim på nästan alla Fiat fordon. Förkortningen ECO kommer från det engelska ordet ECONOMIC, vilket betyder ekonomi. Genom ECO Trim kan du spara upp till 25% bränsle samtidigt som du ökar både vridmoment och prestanda i din Fiat.

Vår Mappningstjänst

Vi erbjuder mappningstjänster för att justera mjukvaran i styrsystemet efter din Fiats mekaniska förutsättningar. Genom kontinuerlig mätning av effekt, vridmoment, varvtal, lambdavärde, avgastemperatur och mer, anpassas vi luft-/bränsleblandningen, tändläget, laddtrycket och mer för att uppnå den önskade motoreffekten och karaktären.

Reparationer och Underhåll

TMC är din pålitliga partner för rådgivning, reparation och underhåll av din Fiat. Din bil är alltid i trygga händer när du besöker en TMC Service-verkstad.

Växellåda Programmering för din Fiat

Vi erbjuder specialiserad programmering av automatiska växellådor för Fiat. Vi kan anpassa växlingstiden, växlingspunkterna, aktivera launch control och justera kraften på lamellerna för en förbättrad kördynamik.

Picture of a car engine gearbox

Hur utförs optimeringen?

För många Fiat bilar efter årsmodell -95 är det möjligt att göra en optimering via OBD-uttaget. Vi läser av programvaran i styrsystemet, modifierar den och programmerar om den i styrsystemet för att förbättra din bils prestanda.

Varför välja oss istället för Trim boxar?

Trim boxar kan aldrig jämföras med vår högkvalitativa programvara. Trim boxar försöker bara lura datorn att producera ett högre insprutningstryck, vilket kan vara skadligt och påverka andra hjälpsystem negativt. Med vår programvara kan du vara säker på att din Fiat fungerar smidigt och säkert med korrekt information för alla system.